středa 18. února 2015

Zatravňovací plastové dlaždice

Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. ZATRAVŇOVACÍ DLAŽDICE PRO STÁNÍ OSOBNÍCH VOZIDEL A DOMOVNÍ CESTY Hlavní předností zatravňovacích dlaždic je možnost vsakování dešťové. NOVINKA : Nyní u nás můžete nakoupit i plastové zatravňovací dlaždice.


Plastová zatravňovací dlaždice ZD01. Doporučené použití zatravňovací plastové dlaždice především k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest ke garážím, pro sportovní, výstavní a jim podobné plochy. Skladem v omezeném počtu.

Zatravňovací dlažba betonová se pak vyznačuje vysokou pojezdovou odolností. Jejich užitné vlastnosti jsou naprosto srovnatelné, jak z hlediska zátěže (viz. technické listy výrobků), tak z hlediska UV stability. Tvárnice jsou vyráběny v barvě zelené (Guttagarden) a v barvě černé. Nabízíme Vám tvárnice od dvou výrobců, GUTTA ČR a Transform.


Hodí se na dvorky, příjezdy ke garážím, lesní. Např zatravňovací dlaždice Guttagarden je díky své vysoké únosnosti použitelná také pro jakákoli soukromá či komerční parkoviště. V tomto případě je ovšem nutné dodržet montážní postupy při realizaci optimálního podloží.


Naše plastová zatravňovací dlažba je naprosto zdravotně nezávadná a nevylučují se z ní do půdy žádné škodlivé látky.

Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí. Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. Nezapomeňte na možnost filtrování pomocí parametrů pro rychlejší nalezení vyhovujícího produktu. Využití plastové zatravňovací dlažby. Naše plastové zatravňovací dlažby mají 4× nižší hmotnost než betonová dlažba, a jsou tedy lehčí i na manipulaci a přepravu do místa.


Vybírejte dlažbu ze dvou velikostí. Pokládka plastové zatravňovací dlažby Základním předpokladem správného položení zatravňovací (vegetační) dlažby je kvalitní příprava podloží a podkladových vrstev. Na tom závisí funkčnost dlažby, její životnost a estetický dojem. Plástvovitá struktura udrží rovnoměrně vláhu a půdu ve všech místech plochy, kde již brzy vyroste krásný trávník. Dají se však koupit rovněž varianty s protiskluzovou úpravou.


Mimo to jsou nerozbitné, ekologicky nezávadné a odolné proti výkyvům teplot. Další vlastnosti plastové zatravňovací dlažby V zimě pak navlhlá betonová dlažba přemrzá a praská, časem se navíc pokrývá mechem, což u plastové dlažby opět nehrozí. Přitom je plastová dlažba díky své pružnosti ještě pevnější než betonová.


Lze je také instalovat pod dětská hřiště nebo venkovní sklady, kde zajistí stálost povrchu. Používají se jako alternativa k asfaltovým plochám. O nejvhodnějším řešení pro zpevnění vašeho pozemku se můžete poradit s našimi odborníky.


Pokud se dodrží technologický postup pokládky, tak slouží dobře a dlouho.

Unikátní zatravňovací tvárnice s dvojí možností instalace. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc dlaždice fortelock a další plastové výrobky. Puruplast snesou zatížení až do.


Nakupte zatravňovací dlaždice za nejpříznivější. Při odběru minimálně jedné palety, tj. Ušetříte tedy kč na každé dlaždici. Informace o ochraně osobních dat.


Tenkostěnné plastové tvárnice se nicméně zdají být v porovnání s ostatními druhy zatravňovací dlažby nejlepším řešením. Jsou nenápadné, šetrné k trávníku a svou funkci umějí splnit na výbornou. Zde prodej plastové zatravňovací dlažby Traplast realizujeme také běžným způsobem, zboží můžete zakoupit i bez předchozí objednávky přes eshop. K odbavení zakázky používáme čárové kódy, personál prodejního skladu je vybaven tablety, které obsluhu zákazníka maximálně urychlují. I přesto platí, že odbavení zakázky v režimu bez eshopové objednávky.


Chcete-li mít povrch zelený, pak použijte směs zeminy s vysokým podílem humusu, do které budou přidána travní semena. Prostor v tvárnicích však lze vyplnit i jemným štěrkem nebo jej můžete nechat prázdný - to v případě využití tvárnic jako dočasné komunikace na stavbě či například v průmyslových provozech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky