úterý 17. února 2015

Hřišťová travní směs

Tato travní směs je určena na obnovu trávníků, vysoký podíl jílku vytrvalého. Vytváří plastický, hustý, pevný a pružný trávník odolný proti nadměrnému zatěžování. Pečlivě vybraným složením je zajištěna rychlá obnova trávníku a při pravidelném sečení a hnojení i jeho trvale pěkný vzhled. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený?


Jednou možností je, že využil travní koberce. Travní směs hřišťová Fortel za akční ceny #128176;. Vhodná pro přísev sportovních ploch i domácích trávníků. UNI - Play Exkluzivní hřišťová travní směs s vyšším podílem lipnice luční je připravena z travních druhů a odrůd nejlépe snášejících sešlapávání a rychle regenerujících po poškození.


Vhodná je zejména pro zásev hřišťových trávníků, ale i pro zatravnění ostatních silně zatěžovaných ploch. Mezi naše spokojené odběratele patří řada prvoligových sportovních klubů i závodišť. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. Takový trávník je vhodný zejména na často zatěžované pozemky (pobíhání dětí, psů, pojíždění aut…). Hřišťová travní směs vytváří plastický, hustý, pevný a pružný trávník odolný proti nadměrnému zatěžování.


Jejich růst a vývoj je poměrně intenzivní včetně rychlé obnovy při jejich poškození. Protože jsou přizpůsobeny našim klimatickým podmínkám, vynikají odolností proti vymrzání, plevelům a zátěži. UNI 3-Play Exkluzivní hřišťová travní směs s vyšším podílem lipnice luční je připravena z travních druhů a odrůd nejlépe snášejících. Aby bylo legislativě EU učiněno zadost, vězte, že tento web využívá cookies, jako naprostá většina všech stránek na internetu. Směs je určena pro dosetí hřišťových a ostatních zatěžovaných trávníků.


Protierozní travní směs s rychlým vzcházením travních rostlin. Trávník je hustý, pevný. Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Nechte si zasílat náš e-mailový zpravodaj a budete mít přehled o novinkách a akcích v našem zahradnictví.


Zařazení špičkových trávníkových odrůd jílku vytrvalého umožnilo výrazně zvýšit jeho podíl ve směsi. Převaha jílku vytrvalého dodává směsi její charakteristické vlastnosti: rychlý vývoj po zásevu, dobrou konkurenční schopnost vůči plevelům, odolnost k sešlapávání a schopnost rychlé regenerace po poškození. Hřišťová směs je opravdu dost odolná, hraní dětí by měla bez problémů vydržet! Je třeba ale počítat s tím, že docela hodně roste. Snáší vysokou zátěž, Balení: kg.


Prosím, použijte minimálně znaky! Rekreační travní směs - V04. Zahradní travní směs - V05. Je sestavena z druhů a odrůd.


Jak správně vybrat travní směs ? Aneb několik tipů a rad společnosti AROS-osiva jak se správně orientovat při výběru travních směsí. S aktuální nabídkou a složením jednotlivých směsí Vás rádi seznámí naši obchodní zástupci. PARKOVÁ SMĚS ROŽNOVSKÁ je vhodná pro zatravnění za.


Okrasná a reprezentativní travní směs pro mírně zatěžované trávníky. Vysoký podíl kostřavy červené vytváří krásný, jemný trávník. Směs vytváří velmi pěkný trávník se širokým využitím.


Chci ji mít okolo chaty, kolem ovocných stromků a okelm keřů. Pokud bude opravdu jen okrasný bez zátěže, pak je možné použít golfovou travní směs. Jste-li v situaci, že potřebujete dát tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky