čtvrtek 19. února 2015

Hrnkové květiny

Naše společnost sídlí jen pár kroků od jedné z největších burz na světě. Specializujeme se na prodej a export květin do několika evropských zemí. Navštivte květinářství Orchidea Kolín.


Nabízíme denně čerstvé květiny , hrnkové květiny , svatební kytice, smuteční věnce, slavnostní vazbu, keramiku. Hrnkové květiny nakupujeme on-line na holandské květinové burze nebo přímo od pěstitelů z celé Evropy.

Všechny rostliny jsou již od chvíle jejich nákupu přepravovány při kontrolované teplotě a následně skladovány v klimatizovaných prostorách. Díky důmyslné technologii řízení a kontroly teplot jsme schopni zaručit, že rostliny budou skladovány při optimálních podmínkách bez ohledu na roční období. Dalšími oblíbenými pokojovými květinami jsou Begonie, Anturie, Gerbera, Kalanchoe nebo pokojová růže. Pošlete kytičku v barevném obalu, která dlouho vydrží a rozzáří každý pracovní stůl nebo obývák.


V naší nabídce služeb můžete najít nejen klasický prodej řezaných květin, ale také rozvoz květin, donášku květin, zajistíme rovněž svatební kytice, smuteční kytice a smuteční věnce, hrnkové květiny , květiny pro firmy, ale také u nás můžete zakoupit dekorace a dárkové předměty. Zásobujeme čerstvými květinami a hrnkovými rostlinami maloobchodní prodejny, květináře, floristy, zahradnické podniky, gardencentra, ale i jiné velkoobchody. Nabízíme kompletní sortiment řezaných květin, hrnkových květin a doplňků.

Doplňky a hrnkové květiny je možné zakoupit v našem eshopu. Prodáváme bytové doplňky, zahradní dekorace, dárkové předměty a řezané i hrnkové květiny. Poskytujeme balící a donáškovou službu.


Okres Brno-město, Brno-venkov a Blansko od 55k č. Při nákupu v našem květinářství přijímáme platební k. Dárkové předměty, dekorace, aranžmány, hrnkové květiny , řezané květiny , svíčky. Přijďte se inspirovat do našeho obchodu. Nabízíme řezané a hrnkové květiny , svatební a smuteční kytice a sezónní zboží (advent, dušičky). Kromě toho u nás můžete zakoupit keramiku, bylinné čaje a koupele, dárkové a hřbitovní svíčky. A vybavíme Vás také na zahradu - prodáváme hnojiva, zeminy a postřiky.


Všechny hrnkové květiny jsou umístěny ve sklenících s dostatkem slunečního světla, které je nezbytné pro jejich zdravý růst. V každém z našich čtyř skleníků je navíc udržována odlišná teplota i vlhkost vzduchu, tak aby vyhovovala konkrétně umístěným rostlinám. Pravidelně provádíme i preventivní postřiky květin proti chorobám a škůdcům. Nabídneme Vám květiny řezané a hrnkové, keramické obaly, vázy a sklo.


Veškeré květiny si sami dovážíme z květinové burzy v Nizozemsku.

Růže pocházejí přímo z farem v Kolumbii a Ekvádoru. Se vším Vám samozřejmě poradí řádně proškolený personál, neváhejte se proto na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem. Budeme rádi, pokud se k nám kdykoliv spokojeně vrátíte. Rozvážíme až k Vám domů. Hlavní činností společnosti KLIA s. Vysoká kvalita Poznáte opravdový rozdíl oproti sortimentu běžných obchodů.


Vždy čerstvé Nemusíte mít obavy. V naší prodejně nenaleznete klasický sortiment hrnkových květin. Fialka Africká patří mezi velmi oblíbené kvetoucí pokojové rostliny. Kvete po celý rok a vybírat můžete ze široké škály barev. Svatební servis,veškeré druhy vazeb,sušinové aranžmá, hrnkové květiny ,dárkové zboží,výzdoba interiéru,dovoz květin do domu,výzdoba a ikebany na.


Květiny v květináči, nebo také hrnkové květiny. Na základě toho budete zaregistrování. EZANÉ A HRNKOVÉ KVĚTINY. Prodej řezaných a hrnkových květin. Vybrat si můžete v našich obchodech.


SVATEBNÍ KVĚTINY A DEKORACE. Připravíme pro Vás svatební vazbu květin i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky