pátek 27. února 2015

Nádoba na odpad 240 l

Preisvergleich App zum Download! Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Bestellen Sie Müllsäcke! Hodnocení produktu:. Popelnice PH HN 2LPopelnice PH HN 2L.

Velmi kvalitní plastová popelnice pojízdná s kolečky. Plastová nádoba na odpad ELKOPLAST 2l - zelená C. Rámček k uchyteniu plastového vreca v odpadkovom koši 1a 2l. Velká popelnice z žárově zinkovaného ocelového plechu. Likvidace odpadu se provádí standardizovaným zvedacím a sklopným zařízením podle. Smetná nádoba PH HN 2LSmetná nádoba PH HN 2L.


Newsletter na váš e-mail. Každý mesiac Vám zašleme novinky a výhodné akcie z ponuky Emporo. Polyethylénu o vysoké hustotě.

Veľmi kvalitná plastová smetná nádoba na zmiešaný odpad pojazdná s kolieskami. Nádoba na odpad , smetná. Klinik boxy o objemu litr jsou vhodné na skladování a přepravu nebezpečných odpadů vzniklých ve. Smetné nádoby 2l Smetné nádoby s objemom 2l sú stredne veľkými smetiakmi určenými pre všetky druhy odpadu.


Riesenauswahl an Markenqualität. Môžu byť buď v klasickom čiernom prevedení aj s UV ochranou materiálu a odolnosťou voči chemikáliam, alebo v rôznych iných farbách v prípade, že sa jedná o smetné nádoby na triedený zber odpadu. Plastové kontejnery, nádoby, popelnice, s kolečky. Komunální odpad , průmyslový odpad , tříděný odpad. Pojízdné nádoby vybavené víkem a madlem, snadná manipulace, vysoká odolnost.


Vhodná pro laboratoře i nemocnice. Ak potrebujete nádobu na odpad , či už klasickú plechovú (popolnica) objemu 1l , alebo plastové smetné nádoby objemov 1l , 2l , ste na správnom mieste. Odpadkové nádoby na kolieskach spĺňajúce EÚ normu DIN-EN 840. Vonkajšie nádoby na odpad vyrobené z plastov sú vhodné pre zber komunálneho i priemyselného odpadu. Mobilné plastové odpadové nádoby na triedený odpad s kolieskami pre ľahkú manipuláciu a otvormi v hornom veku.


Odolné proti chemikáliám a UV žiareniu. Pytle na odpad Akce Menu. Vrecia na odpad , ks v balení, objem 2litrov, hrúbka 0mm, odolné proti pretrhnutiu.


Vyrobeno ze silného HDPE materiálu odolného vůči UV záření.

BIO odpadu s intenzivním provětráváním na bocích nádoby. KUKA - nádoba na odpad 2l , plastová čierna Popis: Vhodné na zber komunálneho aj priemyselného odpadu. Hladké povrchové plochy zabraňujú nalepeniu odpadu. Rezistentné voči chemickým a biologickým vplyvom.


Materiál, z ktorého sú vyrobené, je recyklovateľný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky