středa 25. února 2015

Přípravky do bazénu

Vločkovače do bazénu, projasňovače vody, přípravky proti řasám v jezízku Bazénová chemie pro odstraňování řas v bazénu ničí všechny druhy řas vyskytující se v bazénech. Tyto tekuté algicidní přípravky proti vodním řasám lze kombinovat se všemi dezinfekčními přípravky, obsahujícími chlor , brom, kyslík. Chlorové přípravky a tablety do bazénu - na bázi aktivního chlóru - pomáhají s péčí o kvalitu vody v bazénu po celý rok. Na začátku sezóny nebo při novém naplnění bazénu je nejvhodnější Rychlorozpustný granulát Chlor START , který zajistí rychlou a kvalitní dezinfekci vody.


Dezinfekční přípravek pro jednorázovou úpravu bazénové vody po napuštění nebo při silném znečištění. Likviduje řasy a baktérie.

Základní přípravky bazénové chemie. Zazimování bazénu - co použít a jak na to. Filtrační písek a zeolit pro bazénovou filtraci. Druhy solí nejen pro bazény. Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů, trávy, utonulý hmyz atd.


Aby voda v bazénu zůstávala čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně dezinfikovat a chránit před bakteriemi a řasami. Do vody je proto nutné přidávat okysličovací přípravky , dále přípravky pro udržení pH, algici vločkovač (flokulant) a maskovače tvrdosti. Ionizace Při ionizaci dochází k elektrolytickému rozpouštění elektrody obsahující měď a stříbro.

Nadzemní bazény Marimex jsou oblíbené díky své kvalitě a dostupnosti – nejsou finančně, ani prostorově náročné, nežádají si velké terénní úpravy. Aby vás voda v bazénu lákala ke koupání, je potřeba ji věnovat patřičnou péči. Můžete zvolit jednu ze tří řad bazénové chemie - chlorovou, bezchlorovou a kyslíkovou.


Tablety do bazénu se vkládají do plováku nebo skimmeru. Pokud dáváte tablety do plováku, pak je třeba počítat s dlouhodobějším rozpouštěním tablety a je možné, že budete nucení použít více tablet najednou, aby došlo s dostatečné chloraci bazénu. Je-li voda v bazénu zabarvená do zelena, může být příčinou přemnožená řasa. Tento problém většinou vzniká ve velmi parném létě, kdy je voda příjemně teplá a představuje ideální prostředí pro množení řas. Použijte tedy okamžitě speciální chemii na likvidaci řas, kterou můžete bez problému použít v kombinaci s ostatními dezinfekčními přípravky.


Dodáváme pH do bazénu pro snížení a zvýšení pH ve vodě. H do bazénu je základní bazénová chemie, bez které nebude bazén nikdy opravdu čistý. Při správném pH v bazénu budou dokonale fungovat i dezinfekční prostředky, vločkovač, či odstraňovače řas. Při nesprávném pH se bude voda v bazénu kalit a budou v ní růst řasy. Ideální pH v bazénu je v rozmezí – 4. V tomto rozmezí mají ostatní dezinfekční přípravky nejvyšší účinnost.


Poradíme vám, jaké postupy a přípravky aplikovat, aby voda ve vašem bazénu byla vždy křišťálově čistá, a vy jste se mohli bezstarostně koupat. Bazénová filtrace Potřebujete vybrat bazénovou filtraci, ale nejste si jistí, jak zakoupit tu správnou? Pokud využíváte plovoucí dávkovač, zvolte tabletové chlorové.

Slaná voda do bazénu UV lampy. Dezinfekce bazénu obsahující chlór na běžnou údržbu bazénu. Seřadit podle: Důležitost Dů. Cena: 2Kč : 2Kč: bez DPH: Vysoce účinný dezinfekční přípravek pro jednorázovou úpravu bazénové vody po napuštění nebo při silném znečištění. Chemoform čistič rolet 1l Tekutý přípravek vhodný pro odstraňování vápníku a jiných usazenin z rolet (zakrytí bazénu ), dlažby a nerezových produktů.


Estetický design s hladkým předělem mezi hladinou a okrajem bazénu , plavání bez vln a další přednosti se promítají ve vyšší ceně. Nezapomeňte využít naše pravidelné akce a slevy na bazény! V našem e-shopu dále zakoupíte kompletní bazénové příslušenství, včetně bazénové chemie, vysavačů do bazénů či filtrace, stejně jako náhradní díly. Do automatických dávkovačů použijte tekuté bezchlorové přípravky, tabletové přípravky se používají do plovoucích dávkovačů.


Flokulanty (Vločkovače) Flokulanty jsou přípravky, které odstraňují drobné nečistoty a kaly ze dna bazénů za použití filtračního zařízení s pískovým filtrem. Přesto se může stát, že bude bazén znečištěný. Přípravky do bazénu Savo za akční ceny #128176;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky