pátek 20. února 2015

Skládací lehátko na pláž

Výplň měkčí polyetylenová vložka - nenasáklivá, potah PES - polyester. Lehátko se složí do tvaru tašky. Spodní strana je zhotovena z PVC, horní z bavlny, výplň molitan. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Léhátko eliminuje nerovnosti povrchu a je příjemné na dotek. Díky kvalitní výplni výrobek nesaje vodu a rychle usychá. Opalovací lehátko najde své využití i na jiných místech, než je zahrada.


Taková pláž je přímo perfektním místem k odpočinku, relaxaci či opalování – zde využijete především plážové lehátko s bavlněnou textilní výplní. Lenošit ale můžete i přímo na vodě, k čemuž vám poslouží nafukovací lehátko do vody. Konstrukce je velmi lehká (kg), křesílko se snadno přenáší a dá se rychle složit.

Plážové lehátko lze použít na opalování a je často vyrobeno z molitanu. Hodí se na umístění jak na písčitou tak kamenou pláž. Bazének pro nejmenší pro hru s vodou na pláži. Jednoduché použití, spousta zábavy zaručena. S kovovým držadlem pro snadný přenos.


Maximální nosnost 1kg. Skládací lehátko, ideální na doma, na pláž, do zahrady. Jen tak v létě lenošit, opalovat se, číst si. Toužíte po dokonalé relaxaci na zahradě?


Pořiďte si zahradní lehátko na FAVI. Snadno a rychle se rozkládá a skládá. Kovová konstrukce a látka z pevného polyesteru. Je praktické lehátko , které se hodí nejlépe na pláž , nebo do campu s příjemným tex­tilním povrchem. Praktické lehátko od outdoorového výrobce Yate se hodí nejlépe na pláž , nebo do campu s příjemným tex­tilním povrchem.


Vyprodáno Přidat k porovnání. Informace o produktu Praktické skládací lehátko je ideální pro letní. Dlouhá životnost díky ocelové konstrukci a pevnému potahu.

Překvapí vás svou nízkou hmotností a snadnou sestavitelností. Výplní jsou PE pěnové trubice z nenasákavého molitanu, do sebe vzájemně zapadající a umožňující úsporné složení lehátka do akceptovaltelných transportních velikostí. Tři skládací měkká lehátka s letním potiskem jsou přesně to, co chybělo ve vaší domácí výbavě. Připravte se s celou rodinou na léto s tímto cenově.


Plážové skládací lehátko Acra Sun je lehce složitelné a velmi skladné lehátko , které je ideální na piknik, na pláž , kemping nebo na dovolenou. Dvě skládací měkká lehátka s letním potiskem je přesně to, co chybělo ve vaší domácí výbavě. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze Acra lehátko modré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky