pátek 20. února 2015

Plašič psů antištěkač

Plašič psů spustí při každém štěkotu pronikavý ultrazvukový alarm, který slyší jen psi. Pes si nepříjemný zvuk zapamatuje a tak se odnaučí věčně štěkat. Díky dálkovému ovládání můžete zařízení namontovat i na těžko přístupných místech. V katalogu nemáme podrobnější informace o Plašič psů Antištěkač.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. PLAŠIČ PSŮ ANTIŠTĚKAČ ULTRAZVUKOVÝ - Plašič psů, antištěkač. Stop obtěžování štěkotem psa. Internetový obchod NEJCENY. Využíváním našich služeb s jejich používáním.


Srovnání cen Plašič psů Antištěkač. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač- plašič koček a psů vyráběný v České republice. Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní technologií povrchové montáže součástek a několikanásobno.


Od rušení se uleví vám i vašemu okolí. Na Váš dotaz se budeme snažit. Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu.


Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde. Sada pro výchovů psů Antištěkač spustí při každém štěkotu pronikavý ultrazvukový alarm, který slyší jen psi. Ti si poté nepříjemný zvuk zapamatují a odnaučí se bezdůvodně štěkat. Kč Univerzální ultrazvukový plašič a odpuzovač hlodavců, koček, psů , ptáků, Kemo M071N M071N vysílá pulzující agresivní ultrazvukové vlny.


Všechny informace o produktu Isotronic Antištěk plašič psů , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Isotronic Antištěk plašič psů. Deramax Kitty plašič a odpuzovač psů a koček. Co jsem od té doby načetl, tak žádný plašič není na nejlepší jsou asi ty pulzní, na typy,. Konstrukce- plašič psů Jdi na stránku.


Návrat nahoru: mety Založen. Zdravím pejkaře, našel jsem na Aukru jednoho prodejce, který nabízí Antištěkač. Přemýšlím, zda jej koupit. Oproti konkurenčnímu výrobku od firmy IMEXE. Celý popis a technické parametry.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma antištěkač. Ušetříte tak čas i peníze. Plašič psů Conrad Electronic Antištěkač Český návod k obsluze Plašič psů Conrad Electronic Antištěkač je možné stáhnout. Odpuzovač psů Eyenimal je ultrazvukový kapesní přístroj s LED osvětlením, který odradí psy, aby se k vám přibližovali. Bezpečná technologie vysílá krátké vlny neslyšitelné pro člověka, ale velmi nepříjemné psům.


Protože zdroj signálu nosíte v kapse, každý pes se bude držet od vás dál až na vzdálenost m. Možnost zakoupení online ve obchodech za. Přístroj je vhodné napájet síťovým adaptérem, má relativně velký odběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky