úterý 24. února 2015

Sekání trávy cena za m2

Dle náročnosti terénu se cena pohybuje od po Kč za m2. Uvedené ceny jsou orientační, vždy záleží na stavu plochy a zeleně. Pro stálé zákazníky máme nabídku slev.


CENÍK SEKÁNÍ S KŘOVINOŘEZEM. Náš pracovník vám vždy na místě oznámí a zapíše do objednávky předběžnou cenu.

Udržované plochy viz ceník. Konkrétní cena se odvíjí od plochy , výšky a kvality trávníku , rovinatosti, svažitosti a překážek (např. stromy, keře, květinové plochy) a zda budete chtít i její likvidaci (sběr a odvoz posekané trávy). Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Cena služby závisí na množství ( m , počet kusů apod.), a je-li služba provedena jednorázově, opakovaně, nebo je-li podepsána smlouva o dlouhodobém.


Poté si službu můžete snadno objednat. Ceník sekání trávy a svahového sekání trávy Ceník sekání trávy - Praha a okolí Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro přesnou kalkulaci naše návštěva na místě údržby. Pro menší plochy jsou ceny stanoveny indivuduálně.


Platby jsou inkasovány v hotovosti, jinak pouze po předchozí domluvě.

Jinde jsem zase videla orientacni cenu Kc za metr ctverecni. Cena se tak pohybuje od - Kč až - Kč za 1m2. Cenu berte jako orientační. Zabýváme se celkovou letní a zimní údržbou okolí domů, firem, parkovišť,chalup,zahrasečením trávy všeho druhu, práce motorovou pilou, f. Cena za posekání trávy se nedá stanovit taxativně za m ale odvíjí se od pracnosti. Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod.


Cena 8kč za mpři sběru trávy do koše a 6kč za mpři sečení na zem. Neúčtujeme poplatek za nakládání a vykládání strojů ! Cena práce dlouhodobého charakteru či většího rozsahu je vždy stanovena individuálně. Některé práce vyžadují přítomnost dalšího pracovníka. V tomto případě se započítává hodinová sazba i za něj. Cena je závislá na terénu a počtu metrů čtverečných, které chcete posekat od - až do za m2.


Potrebuji posekat cca 6mpozemku,rovinateho pozemku s nasi motor. Je to prace kdyz moc,tak na min. Sekání krovinořezem rovinate.


Nabízím sekání trávy zahradním traktorem popřípadě křovinořezem. Ceny našich služeb vždy konzultujeme se zákazníkem a většinou vytváříme individuální cenovou nabídku dle náročnosti prací.

Ceník údržby zeleně však odpovídá našim zkušenostem a pomůže Vám vytvořit si základní představu o nákladech prací spojených s údržbou zeleně. Prosím nabídněte co nejdříve. Kontakt na dopytujúceho môže vidieť iba zaregistrovaný a prihlásený dodávateľ , prihláste sa, prosím. Vám prinesie registrácia do systému?


Skvělé výsledky sekání - není potřeba odstraňovat posekanou trávu Kontinuální, ale přesto jemné řezání všech druhů trávy dává trávníku svěží, zelený vzhled. Jemné odřezky trávy zůstávají na trávníku jako přírodní hnojivo, a tím ušetří odklízení posečené trávy. Takže by to měl být klasický zahradní traktůrek na sekání trávy se zadním výhozem do koše.


Vážení zákazníci, prodejna České Budějovice má ve dnech 5. Ceny strešných krytín v našom obchode platia len pri objednávke množstiev na celú strechu rodinného domu (cca m). Pre menšie objednávky platia cenníkové ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky