úterý 17. února 2015

Chlornan sodný cena

Nádoba na chlornan sodný 60l. PE průsvitná zásobní nádoba na chemické prostředky, jako je např. Vhodná jako zásobní nádrž k dávkovacímu čerpadlu. Objem 60l se stupnicí po 20l. S výhodou se využívá v dávkovacích automatických stanicích.


Dávkování chlornanu sodného do bazénu je pro první dávku je 2ml na 10.

Ověřený tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie, plísně, řasy aj. Stabilizace prodlužuje udržení dané koncentrace účinné látky v roztoku a dobu použitelnosti přípravku. ZBOŽÍ POUZE K VYZVEDNUTÍ NA VÝDEJNĚ ŠPITÁLKA BRNO, PŘÍPADNĚ JE MOŽNÉ DODAT NAŠÍ DOPRAVOU V RÁMCI BRNA. Chlornan sodný se používá k dezinfekci bazénové vody a bazénu.


H2Může být korozivní pro kovy. Vhodný pro automatické dávkovače i manuální dávkování. H3Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí.


H4Vysoce toxický pro vodní organismy.

H4Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Koncentrace chlornanu sodného je až. Přípravek je určen k rychlému navýšení. Stabilizovaný proti vyprchávání účinné látky z barelu, trvanlivost měsíců. Návod k použití: Dávkovací.


Stabilní je pouze jako hydrát, nejčastěji se. Roztok chlornanu sodného, běžně známý jako chlorov é bělidlo (SAVO), se často používá k dezinfekci a jako bělicí činidlo. Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí.


Chlórnan sodný pri riedení : je účinný proti mnohým baktériám a vírusom. Tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, studny, nebo vodovodního řádu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie. Kúpiť chloritan sodný , koloidné striebro, vitamín C, DMSO, chlornan vápenatý, HCl, oxid chloričitý, papieriky, pH, tobolky, sóda bikarbona, askorbová. Vysoce čistý, vhodný pro automatické dávkovače.


Výhodou tohoto roztoku je, že při ručním dávkování stačí pouze roztok chlornanu sodného naředit. Pro správnou funkci tohoto přípravku je důležitá i hodnota pH, která by se měla pohybovat v intervalu až 2. MMS tedy obsahuje ve skutečnosti 22. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Tekutý chlornan sodný určený k trvalé dezinfekci bazénové vody pomocí automatického dávkovacího zařízení.


Jedná se o tekutý přípravek obsahující chlor, který se dávkuje prostřednictvím bazénové automatiky do bazénové vody na požadovanou hodnotu volného chloru.

Dodává se stabilizovaný v kanystru, a je tak vhodný zejména pro automatické dávkovače bazénové chemie. Chlornan patří mezi nejúčinnější přípravky pro ničení řas, bakterií a dalších živých organismů ve vodě. Umožňujeme pokrok vo vede ponukou výberu produktov, služieb, excelentnosti procesov a našich ľudí, ktorí ich zabezpečujú. CENTRALCHEM - najnovšie články Saunové arómy Pre spríjemnenie a na zvýšenie potešenia pobytu v saune odporúčame použitie saunových. Prostředek je určen k navýšení koncentrace volného chloru v bazénové vodě.


Dezinfikuje bazénovou vodu, ničí bakterie, řasy, viry, plísně ve vodě Vašeho bazénu. Cena : 4Kč Popis produktu 4ml roztoku pro výplach kořenových systémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky