čtvrtek 26. února 2015

Past na krtka obi

Rychlé nalíčení pasti Swissinno SuperCat Past na hryzce Pastičky na myši koupit v online obchodu OBI nyní! Vystřelovací past na krtky je podle prodejce legální, ochránci přírody to. Unsubscribe from Daniel Kroupa?


I v oblasti pastí , najdete na trhu celou řadu možností. Jedno však nezapomeňte dodržovat. Nasaďte si před aplikací rukavice.


Já tam nikdy „myš“ či krtka neviděla, zahrádka se seče sekačkou, ale už to skoro. Krtek se svým super čichem pozná. Mě se na hraboše osvědčily trubkové pasti na netu cca 60kc v OBI asi 120. Velmi atraktivní gelová monitorovací past Past TOTAL GEL UNIVERSAL na krtky, myši a potkany 230g Pastičky na myši koupit u OBI ! Trubková past na krtka funguje jako průchozí trubka na krtka, která je na obou koncích opatřena západkou upevněnou na pantech v horní části.


Západka se dá lehce vmáčknout dovnitř, takže tam se krtek dostane, ale ven krtka západka už nepustí a zůstane uvězněn uvnitř. Jakmile zvíře vstoupí do pasti, zaklapne se za ním západka zabraňující úniku a zdvihnutý praporek signalizuje přítomnost zvířete v pasti. Past na krtka je další z možností, jak se zbavit krtka na zahradě. Těch možností je samozřejmě více a my Vám je všechny představíme.


This feature is not available right now. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vážení návštevníci internetových stránok spoločnosti OBI , budeme radi, keď si nájdete trochu čas a odpoviete na pár otázok.


Vaše údaje zostanú anonymné a považujeme ich za dôverné. Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Kdo poradí, nemohu se zbavit na zahradě krtka. Použil jsem flašky na tyčce, vlasy, savo, vykuřovací patrony Rodex a nepomohlo vůbec nic.


Hornbachu zakoupená past za 105kč,sice s eto jmenuje past na hryzce,v pytlíku jsou 2ks,vypadá to,jako drátěný hlavolam,odreje se krtina,do každý díry se zasune každá past,zaaretuje se klacíkem,jelikož krtek nemá rád průvan,tak se díra přikryje prknem a do třech dnů ho máte,hajzla. PAST NA KRTKY A HRABOŠE KLEŠŤOVÁ Klešťová past na hraboše a krtka s nášlapnou destičkou. Prodává se ve dvou provedeních - past pozinkovaná a past černá.


Protože funguje bez návnady, jedu nebo chemikálií, náše past na krtky je extrémně praktická, šetrná k životnímu prostředí a nevyžaduje žádnou údržbu. Jediné, co musíte udělat, je zkontrolovat, zda byl chycen krtek, a pokud tomu tak je, musíte ho odstranit a znovu nastavit pasti. Na obou koncích pasti jsou pohyblivé kovové klapky, které pustí zvíře dovnitř, ale ven už nikoli.


Chycené zvíře lze z trubkové pasti vysvobodit a pustit do přírody. V případě, že si pravidelné kontrole všimnete, že je škůdce chycený, stačí trubkovou past vytáhnout, přenést mimo pozemek a zamáčknout západku dovnitř trubky. O napouštění krtčích chodeb acetylenem, výfukovými plyny, nebo zabíjení krtů elektřinou tu ani nebudu psát, protože při těchto způsobech hubení krtka může být zraněno víc lidí než krtků. Ano, toto je jediná past na krtka do které se alespoň občas podaří některého chytit.


Přežít to ale nemůže žádný, na to je stisk příliš silný. Teraz stlačte tlačidlo „Zúčastniť sa“. Jak jsem si to přečetla tak hned mě napadl „Stožár“ Kamarádka má na zahradě takový „blbinec“ od jedné společnosti a prej od té doby ani jeden krtek - na krtky to původně určené asi není.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky