středa 20. ledna 2016

Drtič větví půjčovna praha

Půjčovna drtiče dřeva do průměru vstupního materiálu 1mm. Pro vaši zahradu jen nejlepší kompost z Hořátve. Mimořádně silný kombinovaný drtič s třífázovým motorem 4V Mimořádně velká horní strana šikmé násypky Vhodný jak ke zpracování silných větví. Pro vyšší bezpečnost použití má tento stroj odstíněné řezací ústrojí. Drtí větvě s průměrem až cm.


Je velmi Tichý a nenáročný.

Tento stroj je zajištěn pojistkou proti přetížení. Ta má za úkol chránit motor a převodovku. Najdeme zde i pojistku proti opětovnému. Pokud vlastníte sa velký pozemek nebo prostě chcete ještě výkonnějšího „žraloka“ mezi drtiči, můžeme Vám doporučit typ VARES SHARK 2. V půjčovně nářadí si můžete veškeré nářadí rezervovat a to buď telefonicky nebo přes internet.


Jistota vždy perfektně připraveného a udržovaného nářadí. Drtič SHARK kw je nejsilnějším dodávaným typem drtiče s elektromotorem. Výkonný drtič zahradního odpadu MAJOR přesvědčí svým ergonomickým konstrukčním provedením.

Tento drtič rozdrtí větve až do průměru cm. Stroj má široký plnící otvor, který umožňuje rychlé zpracovávání různých druhů odpadů. Prodejna a půjčovna nářadí cb České Budějovice, náš obchod se zaměřuje na prodej nářadí a spojovací techniky. Inzerát byl odebran z oblíbených. BONA Zákazníkům, kteří si zapůjčí v naší půjčovně podlahový stroj značky LÄGLER nebo BONA - velkou brusku na parkety nabízíme nákup produktů BONA se slevou.


HECHT 6BOX - elektrický drtič větví Elektrický drtič větví do průměru mm. Na jaké parametry se zaměřit při výběru drtiče větví. Průměr větví – určuje, jak silné větve dokáže přístroj rozdrtit, aniž by došlo k jeho zastavení či poškození.


Průchodnost – množství materiálu, které zvládne stroj zpracovat. Většinou v kilogramech za hodinu. Na změny se nevztahuje žádná záruka. Srdcem celého výkonného drtícího systému je velký buben, na kterém jsou namontovány dva nože z ušlechtilé oceli (jsou otočné a dají se brousit).


Stavební vysavač Milwaukee mokro-suchý. Robustní drtič větví s řezacím mechanizmem s dvojitým otočným nožem ze speciální oceli a vtahováním větví do mm, skládací, násypka s minimální možností ucpání s bezpečnostním vypínačem pro jednoduché čištění a údržbu, málo používaný. Motorový drtič větví do průměru mm.


Rypadla Kolové nakladače Dampry Elektrocentrály Vibrační technika Kompresory Řezací technika Bourací a vrtací technika. Drcení pomocí nožové hlavice.

Ve většině odborných centrech BAUHAUS je půjčovna umístěna u oddělení drive-in. Výjimkou jsou Praha – Chabry a Praha – Pankrác, kde je naleznete u hlavních informací. Neváhejte se případně zeptat našich zaměstnanců přímo na místě, rádi vás nasměrují. Silný motor, zpětný cho ochrana proti přetížení. Drtič větví Bosch AXT D Drtič zahradního odpadu s velkým drticím výkonem.


Drtiče a štěpkovače větví za traktor AGROCENTRUM ZS, s. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem.


Zavolejte nám ještě dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky