úterý 19. ledna 2016

Fiskars x7 sekera

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Preisvergleich, der sich lohnt! Je skvělá pro kempování, turistiku, tesaře a outdoor aktivity.


Für mich positiv ist die perfekte Balance, sehr gute Haptik des Griffs - sowohl für kleine Hände und große Pranken.

Tato řada nabízí ostré sekery několika velikostí, vhodných pro všechny úkoly přípravy dřeva. Vyberte si velikost sekery podle úkolu, který Vás čeká. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Ihr spezialist für skandinavisches Design - online bestellen! Skandinavische Inneneinrichtung.


Für Sicherheit beim Schwingen sorgt die unlösbare Verbindung von Axtkopf und Stiel.

Außerdem befindet sich am unteren Ende des Stiels ein Knauf, damit Du beim Holzhacken nicht abrutschst. Rukavice na všestranné pouzitie. Nová geometria čepele a nový dizajn čepele. Díky malým rozměrům a možnosti připnout na opasek se. XŠtiepacia sekera - XL pre štiepanie veľkých klátov s priemerom.


Technické parametre: Celková dĺžka:. Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Záruka rokov po registrácii. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady. S našimi projektami porastiete.


Je skvelá pre kempovanie, turistiku, tesárov a outdoor aktivity. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Všetky informácie o produkte.


Sekera je tiež vhodná do auta.

Máme všetky nástroje potrebné na kopanie, prerezávanie a pestovanie, aby ste svoju záhradu dostali do vrcholnej formy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen!


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro její malou váhu je možné ji.


Má přepracovaný kryt čepele pro snadné přenášení. Univerzální sekera je vhodná pro přípravu drobného dřeva při kempování. FISKARS Kempinková sekera X7.


Hmotnost čepele 470g, celková hmotnost 640g. Malá univerzální sekera. Fiskars Amboss Schere gibt es bei eBay!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky