středa 27. ledna 2016

Zahradní slunečník s kličkou 3m

Ideální typ pro zahradní posezení s rodinou a přáteli. Zahradní slunečník s kličkou 3m. Boční zahradní slunečník s béžovým stínidlem Hartman Tenero, ø m. Slunečník o průměru 3m s nohou. Jednoduchý pěkný slunečník o průměru 3m , bez naklápění, se střapcem.


Ocelová konstrukce, látka béžová, materiál polyester. Průměr slunečníku je 2cm. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Bez naklápění, se střapcem. Schnell und einfach zu nutzen.


Detail produktu Do obchodu 1. Volit můžete mezi slunečníkem lampovým nebo slunečníkem s boční nohou. Technické údaje:rozměr: ø300cmvýška výrobku: 250cmhmotnost. Balení neobsahuje podstavec, je nutné ho zakoupt zvlášť. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Ceny jsou s DPH K pokladně Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Celkem za produkty: ( s DPH). Schau Dir Angebote von 3m S auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Pokud tedy hledáte praktický slunečník pro vaše zahradní dýchánky, pak je pro vás Cloud ten pravý.


Textílie je odnímatelná a můžete jí ručně vyprat. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vyberte si zahradní slunečník z nabídky všech e-shopů na internetu. Vybírejte podle ceny, barvy nebo stylu. Velký přehled slunečníků na našem trhu.


E-shop i kamenná prodejna. Podívejte se na naši akční nabídku produktů. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na.


Nabízíme slunečník y různých velikostí, tvarů i barevných provedení, ze kterých si jistě vybere každý zákazník. Vejdete se pod něj vy i vaše drahá polovička v časech relaxu u moře i mimo něj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky