čtvrtek 28. ledna 2016

Podzemní nádrž

Vhodná pro dotaci Dešťovka. V ceně pochozí PE poklop. Pro větší plochy jsou vhodnější větší nádrže. Dešťová voda – sběr, uchování a využití dešťové vody.


Dostupný objem vody je dostatečný pro současné. Další důležitou otázkou je úroveň hladiny podzemní vody. V případě vyšší hladiny podzemní vody máme v sortimentu nádrž Li-Lo, která je vhodná na tyto podmínky. Vždy je také třeba vyřešit bezpečnostní přepad z nádrže. Podzemní nádrž na dešťovou vodu.


Speciálně konstruovaná nádrž k. Nabízíme kvalitní plastové nádrže na dešťovou vodu jako ideální zásobník vody. Plastové jímky jsou vyráběné z odolného PP. Nádrž na dešťovou vodu Velkou a nespornou výhodou našich samonostných nádrží na dešťovou vodu je snadné usazení bez nutnosti betonáže.


Pořizovaní náklady nádrží na dešťovou vodu jsou velmi příznivé a představují ekologicky šetrné řešení pro přírodu v místě instalace. Velice žádané jsou samonosné nádrže, které nevyžadují obbetonování, pouze základovou desku. Moderní jsou nádrže ze SANDWICH panelů, které lze vybudovat ve sklepeních hotelů a business center. Lze využít na akumulaci srážkových vod k následnému využití na zalévání zahrady a záhonů, nebo také jako užitkovou vodu na splachování. Nádrže lze použít také jako retence na zachycení srážek a postupnému vypouštění do vsakovacích bloků.


Nabízíme možnost pořídit si podzemní nádrž na dešťovou vodu, na kterou můžete následně žádat dotaci podporovanou Ministerstvem životního prostředí. S výběrem vhodné velikosti Vám může pomoci tato tabulka. Nádrže slouží jako jímky na záchyt dešťové i splaškové vody (žumpy). Ideální řešení pro rodinné domy i jiné stavby.


Tlakové vstřikování předává nádrži dosud nebývalou stabilitu jakož i nesrovnatelnou přesnost přizpůsobení jednotlivých komponentů. Při podzemní instalaci není potřeba obetonovat jejich plášť, čímž se výrazně snižují náklady na instalaci. Jsou vhodné pro instalaci do písků, štěrků i jílů a také pod úroveň hladiny podzemní vody. Všechny nádrže plně samonosné. Tloušťka stěn a technologie výroby z jednoho kusu zaručují dokonalou vodotěsnost a pevnost.


Potřebujete nádrž na dešťovou odu, jímku či septik, ale není kdo by zajistil instalaci plastové nádrže? Mravec plast nyní zařazuje do svého. Kruhová samonosná nádrž na dešťovou vodu slouží k hromadnému zadržení dešťové vody, například pro mytí vozů, údržbu zeleně nebo splachování.


Nádrž není vhodná do míst se statickým zatížením. Slouží k uchování dešťové vody například pro mytí vozu, údržba zeleně, splachování toalety. Nabízíme vám samonosné jímky na dešťovou vodu i nádrž na dešťovou vodu k použití při výskytu spodních vod.


Celkem ve standardních objemech. Hospodaření s dešťovou vodou je stále aktuálnější téma (nabízíme kompletní řešení včetně čerpadla ). Použitý materiál je certifikovaný jako plast pro uchování potravin a pitné vody. Nádrž je vyrobena z polypropylenových desek a může být usazena v jakémkoliv prostředí bez spodní vody a jílovité půdy. Není vhodná do míst se statickým zatížením. Nejčastěji se osazují plastovými stupačkami, které nepodléhají korozi.


V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě.


Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací. A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky