středa 27. ledna 2016

Biolit proti mravencům

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. BIOLIT Plus proti mravencům 400ml. Nebezpečí Účinné látky: g cypermethrinu a g imiprothrinu ve 1g přípravku. Biolit prášek proti mravencům.


Přípravek proti mravencům s okamžitým účinkem. Poskytne dlouhodobou ochranu vašeho domova až na týdnů. Díky unikátnímu rozprašovači lze zasáhnout lezoucí hmyz z bezpečné vzdálenosti. Proti komárům, proti mravencům , proti mouchám, proti molům. Přidat do srovnání Porovnat ceny.


Charakteristika produktu. Byl speciálně vyvinutý pro hubení běžně se vyskytujících mravenců v domácnosti. Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Extrémně hořlavý aerosol.


Prášek proti mravencům vytvoří bariéru proti vniknutí hmyzu do interiéru. Rabatte bis - auf Viele Marken. Díky účinnému složení poskytuje dlouhodobou ochranu až na týdnů.


Distributor: NOVAK´S International s. Váš nákupný košík je prázdny! Zákaznické recenze Nebyly nalezeny žádné recenze. Vlastnosti Až týdny Skladování a použití. Nádoba je pod tlakepři zahřívání se může roztrhnout.


Braňte svoji domácnost proti nežádoucí hmyzí návštěvě. Díky novému složení, které pečuje o pokožku, můžete svou ochranu proti potu a pachu nanést okamžitě po holení a vyrazit! Kromě mravenců zabíjí další.


Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Insekticid zahubí mravence. Nový typ aplikace umožňuje umístění gelu i do míst, která nedovolují použití nástrah (spáry, svislé zdi, stoupačky apod.).


Zahrada Bazény, vířivky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Second to none business to business wholesale marketplace. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European Union. Hubí a odpudzuje muchy, komáre,.


Elektrický odpuzovač je určený na ochranu proti komárům v domácnostech, při kempování v přírodě, při zahradním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky