pátek 22. ledna 2016

Sud plastový 200 l

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wellplatten auf Wunschmaß zugeschnitten - kostenlos. Jetzt schnell bestellen! Kaufe 200l im Preisvergleich bei idealo.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Sud na vodu 200l s ventilom a vekom. Popis: Nabízím plastové sudy objem 200L, mají dvě zátky zvrchu, odolné na.


Potravinářský plastový sud 2l - hranatý, bílý. Plastové sudy na víno typu OFF jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a mnoha. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie sud 2l. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Jedná se o levnou variantou nového sudu. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:. Porovnání cen plastovy sud 2l , srovnání cen plastovy sud 2l na portálu HLEDEJCENY.


Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Kónický plastový sud Rain, 2l. Vhodné sú najmä na zachytenie dažďovej vody napr.


Součástí je víko a kohoutek. Sud je díky svému tvaru stabilní. Dom a záhrada - 200L sud bazár. Vyberajte z inzerátov.


Plastový sud 2litrů, vyrobený z polyethylenu, imitace dřeva. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo. Dům a zahrada - 200l sud bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování kapalných látek.


Ražení na víku sudu vyznačuje schválení pro přepravu dle mezinárodních přepravních předpisů IMDG-code, RI ADR. Imitácia dreva, objem 240L. Použitie: na dažďovú vodu.


Priemer 700mm, výška 860mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky