úterý 26. ledna 2016

Poštovní schránky prodej

POŠTOVNÍ SCHRÁNKY jsou v provedení Pozinkovaný plech s barvou komaxit, Plechové, Plastové, Nerezové, Antické, Skleněné a další typy vhodné do vnitřních a venkovních prostor. Listovní schránky vhodné pro bytovou zástavbu, panelové domy, rodinné domy, bytové, stavební firmy, domovy důchodců, kancelářské budovy, úřady. Jednoduchá konstrukce a malá velikost předurčuje tuto schránku zejména k použití do sestav pro bytové domy. Poštovní schránky IMOLA vhodné do interiéru i exteriéru.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.

V kategorii poštovních schránek na zazdění lze zakoupit poštovní schránky různých rozměrů. Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a přední část pro její vhození do schránky. Ať už si myslíte o České poště cokoliv, pořiďte si poštovní schránku.


Uvidíte, že kromě složenek tam na vás občas bude čekat i příjemné překvapení. Nejširší výběr poštovních schránek najdete na FAVI. Pro panelové a bytové domy - společenství vlastníků bytových jednotek, rodinné domy, stavební a dodavatelské společnosti, domovy důchodců, pečovatelské domy, kancelářské budovy, školy, úřady. Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno do hodin.


Skladem pouze ks schránky. Specialista na trezory a sejfy pro firmy, hotely, instituce i domacnosti.

Certifikované trezory a sejfy. V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství. Výroba, prodej i montáž.


V případě domovních schránek nabízíme výrobu poštovních schránek pouze z kvalitního nemagnetického nerezového plechu. Jednak je to záruka dlouhé životnosti schránky a tím pro Vás méně starostí a zároveň. Kromě toho, že Vám do ní bude chodit pošta, může také hezky vypadat. Antické poštovní schránky Nabízíme antické poštovní schránky , které lze zakoupit v různých cenových relacích. Poskytujeme různé barvy těchto schránek.


Dnes už je běžné, že každá rodina má svou poštovní schránku. Rádi bychom vám nabídli možnost spojit praktickou službu poštovních schránek s jejich estetickým vzhledem. Skříně na zbraně, trezory na zbraně slouží k bezpečnému uložení zbraní, pušek.


Mohou obsahovat vnitřní schránku např. Pokud chcete exportovat vaši poštovní schránku, vyberte Exportovat poštovní schránku. Poznámka: Tento proces může trvat až hodin. Až bude kopie vaší poštovní schránky připravená, dostanete e-mail s odkazem na stažení obsahu vaší poštovní schránky. Z naší nabídky panelákových schránek je nejlevnější schránka typ Klasik, z domovních je to nerezová schránka s předním vhozem a předním výběrem, typ Optimal PP.


Dodáváme listovní schránky pro kancelářské budovy, úřady, bytovou zástavbu, panelové domy, rodinné domy, stavební firmy, domovy důchodců atd. Rádi Vám na naší prodejně v Brně poradíme při výberu i následné údržbě. Nabídka poštovních schránek s možností zakázkové výroby na přání s úpravou rozměru či barevného provedení.

Odolná plastová poštovní schránka. Je vyrobena z tvrzeného plastu a povrchově upravena vysoce odolnou ba. Dodáváme i poštovní schránky pro rodinné domy v provedení do sloupku nebo na plot. Prodej, montáž a opravy: jednotlivé poštovní schránky a společné poštovní schránky pro bytové domy.


Dodáváme komplety společné poštovní schránky včetně vchodových dveří nebo samostatně vchodové dveře. Naše nabídka zahrnuje poštovní schránky lakované a nerez, sestavy poštovních schránek, vchodové stříšky, sejfy, trezory, skříně na zbraně a další doplňkový sortiment. Dodáme nerezové poštovní schránky, poštovní schránky z pozinkovaného plechu a plastů. Montujeme poštovní a dopisní schránky a panelákové schránkové sestavy pro bytová družstva, byty, panelové domy.


Vyrobené schránky Vám doručíme na Vámi uvedenou adresu kamkoli po celé ČR, po dohodě je možná i montáž. Trezor na zbraně, do nábytku, do zdi, schránky , zámky. Internetový obchod v Praze s trezory, sejfy, trezory na zbraně, archivačními skříněmi, poštovními.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky