neděle 24. ledna 2016

Jahodárna vranany

VÍTÁ VÁS JAHODÁRNA VRAŇANY. Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí. S láskou obhospodařujeme českou půdu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto.


Srdečně Vás zveme na samosběry jahod v příjemném prostředí. Během celého roku se na Vás těšíme ve farmářské prodejně. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite.


Prodáváme nejlevnější sazenice jahod. Všechny nabízené odrůdy jsou velkoplodé a mají vysoký. Počáteční rozloha byla 5ha jahodníku. Byla založena s příchodem Slovanů ve 3. Zabýváme se pěstováním jahod na slámě. Celoročně nabízíme sazenice jahod.


Jahody s vysokou cukernatostí a odrůdy volené tak, aby byly čerstvé v prodeji mnohem déle, než je u nás zvykem. Byla to naše první návštěva této jahodárny a byli jsme příjemně překvapení šíří prodavaného sortimentu. Dále prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod. Po celý rok nabízíme sazenice jahod a. Nabídka provedení zemědělských prací a služeb v zajímavé cenové nabídce, s využitím moderní techniky.


Příspěvek byl publikován 29. Toto video bylo vytvořeno pomoc. Jahodarna - vranany is owned by Milan Hanc of Bc. Sazenice jahodníku odrůd Jahodový mošt a džem Zahradnictví,ovoce a zelenina. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než.


Jen zdravé sazenice plodí bohatou úrodu. Vraňany nabízí prodej také přes e-shop. Tady seženete sazenice jaho drobné ovoce a nejrůznější doplňky. A jaká je prodejní doba obchůdku? V době sklizně potom nakoupíte mezi sedmou a dvacátou hodinou.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Prostřednictvím seminářů napomáhá jahodárna ostatním pěstitelům jahod v České republice. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a zeleninu, pořádáme samosběr jahod a zeleniny, celoročně nabízíme sazenice. Semináře seznamují pěstitele se samotným pěstováním, inovacemi, ale i zkušenostmi. Největší seminář probíhá na přelomu února a března na Mělníku.


Letos ho navštívilo přes 1účastníků, z čehož převážnou většinu tvořili profesionální pěstitelé. Otevřeno každý den od - hodin. Sortiment rozšířen o sazenice. Ovocnářská unie České republiky.


V zahradním centru v Jihlavě naleznete vše pro vaši zahradu od zeleninové sadby, růží, cibulovin až po hnojiva a substráty. Preferujeme kvalitní české. U této firmy nám zatím chybí spolehlivé kontaktní údaje.


Doplňte je prosím, pomůžete tak všem, kteří by rádi využili její služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky