pátek 29. ledna 2016

Plašič ptactva

Výkonný, bezpečný a spolehlivý plašič (odpuzovač) holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod Deramax-Bird. Přímo od českého výrobce. Plašič ptáků TFY VTK1vyřeší Váš problém s ptactvem.


Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Dobrý den, soused mi pouští plašič ptactva.

Nevím jakto, nikdo doma to neslyší ale já jo. Když to vemu je to jako mít psa v kotci a píchat do něj klackem. Při nastavení na ultrazvukové plašení je plašič pro lidi absolutně neslyšitelný a je proto vhodný i pro použití na balkonech, terasách, a všude tam, kde by bylo hlasité plašení ptactva nevhodné. Plašič doporučujeme všude kde je nízký, až střední výskyt holubů, špačků, vrabců, vlaštovek a jiného ptactva. Efektivní plašič ptáků Jaký plašič ptáků opravdu funguje?


Reflexní plašič ptáků ve tvaru sovy se stane nepostradatelným pomocníkem všech zahrádkářů, kteří chtějí uchránit svoji úrodu před útoky škůdců, tyto plašiče snadno zavěsíte na větev stromu, kde budou. Pro ochranu vaší úrody před nálety ptáků jej stačí nafouknout a zavěsit na zahradu. Vhodné na okrasné parapety, balkony, střechy i přístřešky.


Může plašit i holuby z vašeho balkonu.

Elektronicky řízený model s širokými možnostmi nastavení. Přístroj je nastavován pomocí interního ov… Trojitý reproduktor ultraSon – typ 655. Kvalitní ultrazvukový plašič ptáků vyráběný v České republice.


Použití špičkových součástek a materiálů spolu s kvalitním zpracováním zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost. Funkce a spolehlivost tohoto typu plašiče byla ověřena u holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Plašič koček, plašič psů, plašič volavek, elektrický ohradník, plašič ptactva.


Elektrické ohradníky a plašiče chrání váš rybníček a ryby v něm. Detailní popis produktu. PLAŠIČ PTACTVA - VÝKŘIKY DRAVCŮ.


Bird Repel vydává zvláštní zvuky, které jsou ptákům nepříjemné. Format plašič a odháněč ptáků plašič na ptáky OdP ultrazvukový se reproduktory Kompletní sestava odháněče ptáků se reproduktory Účinná ochrana budov, zateplení fasá hal, sil apod. Tento plašič ptactva využívá nahraných zvuků dravců, které jsou spouštěny PIR. Odpuzovače a plašiče Na ptáky Na krtky Na kuny, myši, potkany Na psi, kočky, zvěř Na hmyz a drobné škůdce Do auta Jiné a univerzální Hubení hlodavců. Kočka, pes, volavka a třeba také straka mohou plašit ryby v jezírku.


Určeno na špačky, holuby, vlaštovky atd. Nna zahradě na podzim když dozrává ovoce umístíme vždycky elektronický plašič na ptáky který ochrání to co potřebujeme, což je pár stromů s ovocem. To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti.


Weitech nesmí být umístěný na přímém dešti.

Chcete prodávat produkty. Nějaká odstříknutá kapka vody na balkoně mu nevadí, ale na déšť není stavěný. Měl by být někde pod stříškou. Odpuzovač a plašič hlodavců a kun, který generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro hlodavce a kuny velmi nepříjemné.


Lze využít pro velké komerční i obytné prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky