pátek 29. ledna 2016

Rostlina graviola

Direkt beim Hersteller bestellen. Standardisierter Extrakt Rosavin Super Preis-Leistungs-Verhältnis! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Torres und Kollegen hat die Effekte der Frucht im Einsatz gegen Zellen von Bauchspeicheldrüsenkrebs untersucht.


In Deutschland heißt sie. Už jen to, kolik vědeckých studií a prací je jí věnováno, ukazuje, že může hrát významnou roli při léčbě rakoviny. Studien an Menschen fehlen jedoch. Sazenice jsem nikde nenašla ale dočetla jsem se, že rostlina je z Peru a její pěstování v ČR asi.


Porazí ji, ale ona mrcha se vrací. Koupila jsem jí proto tuto bylinu na posílení a mamka se cítí dobře. Určitě, až ji dobere, budu jí objednávat znovu.


Online-Einkauf in Slimming-Labs. Kunden haben schon Bestellt. Schnell, einfach und sehr profitabel.


Jde o stále zelený strom, kterého plody jsou žlutozelené s bílou dužninou, srdčitého tvaru o velikosti do cm. Listy má lesklé, hladké, tmavozelené. Všechny části stromu gravioly jsou užívány v tropické přírodní medicíně - kůra, listy, kořeny, plody i semena.


Je to malý, vzpřímený neopadavý strom dorůstající výšky 5–m, s. Siti Mariam Abdul Wahab, Ibrahim Jantan, Md. Areeful Haque, and Laiba Arshad. Source of Potential Anti-inflammatory and Anticancer Agents.


Má super výsledky, doporučuji každému. Prvních dní jsem se cítil dost špatně, ale vydržel jsem a stálo to za to. Mé tělo se doslova čistilo od patogenů. Annona ostnitá patří do botanického rodu.


Na jaře má rostlina tmavě hnědou až purpurovou barvu. V léčitelství se kromě plodů používají i listy, které jsou vhodné ke snížení horečky. Semena jsou jedovatá, proto se musí při konzumaci plodů vyndat. Nejdříve jsou zelené, poté se změní do žlutozelených až hnědých odstínů.


Jsou bohaté na vitamíny A. Tím ale příběh gravioly téměř skončil. Společnost má se stromem graviola jeden obrovský problém – je zcela přirozený, a tudíž podle federálního zákona jej nelze patentovat. Výzkumy gravioly ve zkumavce. Zimu venku snese pod přikrývkou pouzte v nejteplejších, vinorodých oblastech. Rostlina vyžaduje horká léta, mírné zimy.


Jinak je vhodné ji pěstovat jako přenosnou či celoročně pokojovou rostlinu. Především na jaře a na podzim vyžaduje bohatou závlahu. Nejlepší sklizeň dává v polohách chráněných před větry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky