úterý 19. ledna 2016

Uv lampa voda

Bestellen Sie jetzt bei PNS24! UV-Gerät und Cleaner nur 490€! Nagelmodellage nur 390€! Stilvolle Lampen für Ihr Zuhause. exklusive Marken auf Lampenwelt.

Jetzt Uv Lampe auf Vergleich. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! UV lampy sú určené na elimináciu baktérii a mikroorganizmov vo vode, a to až s 9 úspešnosťou. UV sterilizátory slúžia ako prirodzená dezinfekcia vody bez použitia chemických prípravkov.


Jedná sa teda o veľmi ekologický a zároveň efektívny spôsob úpravy vody. UV lampy - UV záření UV záření neboli ultrafialové záření je neškodné, je ekologické a je to moderní způsob řešení pro bakteriologickou závadnost pitné vody. Jedná se tedy o velmi ekologický a zároveň efektivní způsob úpravy vody.


Voda postupne prechádza filtračným systémom.

Majte istotu že Vaša voda je 1 dezinfikovaná a vhodná na pitie. UV lampy účinne upravia vodu v bazéne, vďaka sterilizácii, bez pridania žiadnych chemických látok. Spolehlivě odstraňuje ze studniční vody bakterie, viry a spóry.


Dimenzováno pro domácnost se - lidmi. UV lampa určená pro dezinfekci pitné vody na vstupu do domu. Nabízíme UV lampy vysílající ultrafialové záření typu C ve vlnové délce v. Voda je pumpována skrz jednotku UV Lampy. Uvnitř je voda vystavena záření UV-C s vlnovou délkou 25nm, které vydává speciální lampa. Toto záření zabíjí bakterie, viry a ostatní jednoduché organismy a zabraňuje jejich množení.


Super-Angebote für Uvc Lampe Watt hier im Preisvergleich bei Preis. Jolifin UV-Lichthärtungsgerät zur Aushärtung von UV-Gelen in 1Sekunden! Shellac Starter-Set inkl. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Entdecken Sie Lampenwelt.


Uz pomoć UV lampe možete dezinficirati vodu iz kopanih i bušenih bunara i vodovoda.

Ima sistem zaštite od curenja na spojevima. BRING YOUR WATER BACK TO NATURE. UV žiarič na dezinfekciu vody Nerezové prevedenie. Digitálne počítadlo prevádzkových hodín. Indikácia výmeny výbojky.


Pro zajištění řádného fungování a dezinfekční kapacitu UV lamp , musí být vstupní vody filtrované při 10-µm. UV -C, které vydává speciální lampa. Toto zařízení zabíjí bakterie, viry Toto zařízení zabíjí bakterie, viry a ostatní jednoduché organismy a zabraňuje jejich množení.


Výhody tohoto typu dezinfekce jsou: v průběhu zpracování se zničí řasy, houby, bakterie a viry, nevzniká žádný vedlejší účinek, netvoří se toxické látky, nemění se složení vody. UV lampy jsou stále oblíbenější alternativou k chemické úpravě vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky