pátek 22. ledna 2016

Kralupy bazén

Denní menu Pokud chcete pravidelně zasílat denní menu, vyplňte Váš e-mail. Chtěla bych touto cestou moc. Hodiny pro veřejnost od 1. Kralupy nad Vltavou (umístěné na adrese Tř. Legií 69 Lobeček).


Koupaliště nabízí širokou škálu sportovního i odpočinkového vyžití. Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Dank Ihres Feedbacks Hat Swimia in nur einigen Monaten einer der wichtigsten Standorte von Schwimmbädern werden.


Hier haben Sie alle Informationen, die wir über.

Krytý plavecký bazén bude v provozu do pátku 14. Během letní odstávky můžete navštívit letní koupališti (ke Koupališti 600). Těšíme se na Vaši návštěvu. Dále je k dispozici skokanská věž, volejbal, plážový volejbal, nohejbal, tenis, kuželky a občerstvení. V městském v parku v Cítově na návštěvníky čeká 30metrový venkovní bazén se skokanským můstkem a proměnlivou hloubkou.


Betonová nádrž je průtočná a voda v ní zkrátka zve. Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Nad bazény se tyčí metrů dlouhý tobogán pro odvážné.


To méně odvážní se mohou svést alespoň na skluzavce nebo se pobavit pod vodním hřibem. V areálu máte také možnost zahrát si plážový volejbal, zapůjčit slunečníky i se trochu občerstvit. Provozujeme multifunkční halu, plavecký bazén a letní koupaliště. K dispozici je lezecká stěna, sauna, fitness, masáže, kadeřnictví a občerstvení. Kostenloser Versand verfügbar.


Finská sauna, parní sauna, bylinná parní sauna, nerezová vířivky, vyhřívaný lavice. Plavecký bazén 50m s oddělením pro skoky do vody a 10m skokanskou věží. Návštěvníkům nabízí 50metrový plavecký bazén s částmi pro kondiční plavání a relaxaci.


Relaxační zónu si užijí především děti: najdou zde tobogán se skluzavkou, chrliče, vodní hřib nebo vířivou sedačku. Přihlášky: osobně nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty.

Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Aquaaerobic, plavání s dětmi, plavání seniorů, sauna, posilovna. Velký a malý plavecký bazén.


Naturisté každý pátek odpoledne a večer. Letní venkovní bazén Parní lázně Sauna Fitness Výcvikové středisko potápěčů a akvabel Tělocvična pro míčové hry a aerobik Tenisové kurty Kadeřnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky