čtvrtek 28. ledna 2016

Kunratické jahody samosběr

Toto ovoce lze připravit na tisíc způsobů, nebo jíst prostě jenom tak. Jahody si oblíbily děti, milují je dospělí a navíc jsou i zdravé. Větší množství jahod si můžete objednat na tel.


Menší množství není nutné zamlouvat, neboť jsou průbežně doplňovány přímo z. Samosběr se koná pokaždé od hodin i za deštivého počasí. Při vstupu na pole se skládá záloha 100Kč za každou dospělou osobu.

Aktuální informace o samosběrech a cenách je možno získat na tel. Prosíme sledujete aktuální informace pro přípa že by některý ze samosběrů byl předčasně ukončen. Nakoupíte zde mnoho zeleniny – mrkev, kedluben, brambory, ředkvičky, cibulku, atd. Sezóna českých jahod je v plném proudu!


Podívejte se, kde se jahody prodávají a kde si je sami můžete nakoupit. Pokud se vám nechce jahody sbírat, někteří pěstitelé nabízí i možnost zakoupení již natrhaných jahod. Můžete také zavítat za jahodami do Středočeského kraje. Upozornění : neodkládejte svou návštěvu u nás,jahůdky jsou krásné a je jich dostatek Proč si nasbírat jahody ?

Kunratické jahody Termín: Samosběry se konají v předem ohlášené dny na webových stránkách, první samosběr se konal ve. Než se rozjedete na samosběr jaho informujte se nejlépe telefonem, zda samosběr ten den probíhá. Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout. Protože skoro denně jezdím přes Kunratice, nevím, nevím, zda tady letos budou jahody prodávat - dělají zde nové komunikace a příjezd do stodoly je nemožný, celý střed Kunratic je rozkopaný. Tak aby někdo neměřil zbytečně cestu.


Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha! Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích. Lenka Chládková Jahodová sezóna letos začíná o něco později, protože v květnu bylo poměrně chladné počasí, což se podepsalo hlavně na ranějších odrůdách jahod. Jahody už se řadí v bedýnkách a přivádí chuťové pohárky k varu. Dáváme si záležet, aby u vás byly v rekordním čase, takže trháme jahody i volanty a jako jedi.


Cena za kilogram nasbíraných jahod po celé období sklizně postupně klesá. Provozujeme výhradně samosběr ! Objednání předem není možné. Na deseti hektarech v Uhříněvsi hospodaří společnosti Schwenk Jahody.


Otevřeno je zde v sezoně denně, kilogram ovoce stojí korun. Cena bude necelých korun za kilogram. V Uhříněvsi začal samosběr od středy 7.

Prodej jahod na místě už také začal. Nezapomeňte si s sebou vzít košíček, do kterého budete sbírat. Michal Jakoubek (Kunratická jahodárna). MHD se dostanete autobusem č. Jahody Kunratice – maloodběr, velkoodběr, samosběr čerstvých Kunratických jahod. První samosběr se koná v neděli 3. Otevřeme potom ještě na pár dní, budeme Vás informovat.


Všem zákazníkům děkujeme za přízeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky