pondělí 25. ledna 2016

Rider zahradní

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Kostenloser Versand verfügbar.


HP, 2l, Mulčovací hlava, 1. Vybíráme: zahradní traktor. Díky široké nabídce strojů si dnes navíc lze vybrat optimální model právě pro Vaši zahrádku.

Je to komfortní pomocník k sekání, sběru či. Motor o objemu 196cms jmenovitým výkonem 45kW. S výběrem toho ideálního stroje spolehlivě pomůže autorizovaný.


Rider , nebo zahradní traktor? Traktor i rider vám dovezeme zdarma až na zahradu. Ukážeme vám, jak ho ovládat a jak na základní údržbu.


Klasické zahradní ridery jsou základní verzí zahradních traktorů. Zahradni in Karlsbad reservieren. Stiga bravurně zvládnou i tu nejnáročnější práci.

Každý zahradní traktor je v. Nejvíce využití tyto traktory naleznou při udržování rozlehlých travnatých ploch. Hmotnost rideru je 1kg. Důležitá funkce je v tomto případě funkce sběru trávy. Této funkci je podřízena.


Je vybaven dvouválcovým motorem Briggs Vanguard 18HP a hydraulickým posilovačem řízení. Umožňuje mulčování, měnit výšku střihu trávy, ale i sekání při couvání a za horšího světla. Schnell und sicher online buchen. Nastoupit, posadit se, jezdit a mít zábavu. Snadné nastupování, mnoho prostoru pro nohy, polohovatelná.


Jedná se o velmi obratný stroj, který se díky jeho velikosti vejde všude. Vybrat mezi těmito stroji není jednoduché a při výběru je vhodné myslet i na budoucnost. Existují dva základní rozdíly mezi.


Velice obratný zahradní traktůrek ČESKÉ VÝROBY. Jednoduchý stroj opravdu pro každého. Tetnto typ zahradního traktoru má žací nože umístěné před řidičem a strojem.


V kombinaci s nízkým poloměrem otáčení stroje, je zahradní rider vhodný pro sečení trávy pod keři, kolem stromů, záhonů, obrubníků nebo bazénů. Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis.

Tato dodatečná technologie pro snížení hlučnosti umožnila zvýšit výkon motoru a tím i rychlost nožů a pojezdu, stroj je proto mimořádně efektivní. S příslušenstvím jako jsou sněhová radlice, vozík, odmechovač nebo rozmetadlo bude pomáhat udržovat pozemek po celý rok. Napište nám prosím prostřednictvím kontaktního formuláře Korespondenční adresa společnosti pro poštovní zásilky: ZAHRADNÍ DÍLY s. RIDERY - HECHT prodej a servis zahradní techniky HECHT Prodej a servis zahradní techniky.


Materiál – sušené smrkové dřevo dováženo z Estonska. Součástí dodávky je veškeré kování. Nosný rám z hranolů KVH 40xmm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky