úterý 26. ledna 2016

Zasuvkovy sloupek

Kamenný sloupek se zásuvkami 230V a časovačem, m kabel. Zahradními zásuvkami série InScenio přináší OASE nové podněty v zahradní a jezírkové technice. Zásuvkový sloupek z řady myGarden je speciálně vyroben pro venkovní prostory. Je vysoce odolný a má dlouhou životnost.


Je navržen a vyroben z materiálů špičkové kvality. Zásuvkový lakovaný kovový sloupek v elegantním a čistém designu osazený zásuvkami 2x 230V pro povrchovou montáž.

Výška sloupku je 500mm, připojení napájení je v horní části sloupku - 5P svorkovnice 10mm. Součástí sloupku je i montážní příruba. Tento sloupek je výborným pomocníkem pro Vaše venkovní prostory.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dodává do celé zahrady energii, takže si můžete užívat venkovní prostor bez omezení.


Nakupujte Zasuvkovy sloupek nejlevněji na trhu. Kovaný zahradní sloupek V2K - kohouty a závěs je vhodný pro použití na zahradách rodiných domků jako vodovodní hydrant např.

Sloupek se dá zasunout po odpojení spotřebičů zasunutím. Zásuvný systém, který nehyzdí pracovní desku. Propojovací napájecí kabel s vidlicí do zásuvky 230V, délka 8m. Přípojný sloupek - uzemněná zásuvka se zásuvkami. Vhodná pro pracovní desky, stoly, kuchyně či nábytek.


Vytahuje se ručně po stisknutí horní části a následném vytažení. Po stlačení víka automaticky vyskočí nad úroveň pracovní desky. Nerezové provedení vrchního viditelného dílu, velmi pěkný design, propojovací napájecí kabel s vidlicí do zásuvky 230V, délka 5m. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Pohlídejte si pokles ceny. Zahradní zapichovací sloupek se zásuvkami na 230V a spínacími hodinami s přívodním kabelem délky m. Důmyslně řešený kamenný sloupek se zásuvkami je určen pro venkovní použití. Díky přírodnímu vzhledu dokonale zapadne do jakékoliv zahrady.


Výklopné víčko - tahem zvedneme sloupek do pracovní polohy. Výsuvný zásuvkový sloupek, 3x zásuvky 230V a 2x USB 5V. Venkovní zásuvkový sloupek se dvěma výstupy vyrobený z nerezové oceli, vhodný pro zapojení.

Hledáte zásuvkový sloupek ? U každého zboží si můžete. Nerezový, výsuvný, zásuvkový sloupek - 3x zásuvka 230V, 2x zásuvka 5V USB, nap. Nerezový tří-zásuvkový sloupek s 2x USB a kabelem výsuvný zásuvkový sloupek NEREZ se třemi zásuvkami 230V a dvěma zásuvkami 5V USB pro instalaci na pracovní desky kuchyňských linek, pracovních stolů,. Vhodný pro stolové desky v maximální tloušťce mm. Vrtání otvoru o průměru 1mm.


Zahradní sloupek 4x zásuvka, Ufon XHWS-Fzapichovací Popis : Zahradní sloupek , max. Zapichovací zásuvkový zahradní sloupek , 4× zásuvka 2V, max. Sloupek je ze stříbrného plastu v kombinaci s černým plastem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky