čtvrtek 2. listopadu 2017

Travní hnojivo proti krtkům

Schau Dir Angebote von ‪Proti‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Z toho důvodu je vhodné provádět aplikaci před deštěm. Hnojivo aplikujte vždy 2-dny po seči.


Zavlažujeme až po aplikaci, hnojivo rozhazujeme na suchý trávník. Obsahuje všechny základní živiny a je. EXPERT KRTEK je profesionální.


Toto hnojivo je vhodné ke hnojení všech druhů trávníků - sportovních i okrasných. FLORIA S odpudzujúcimi účinkami proti krtom kg je zárukou profesionálnych výsledkov v starostlivosti o trávnik a prevencia proti krtkom. Profesionální výrobek pro výživu trávníku s preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům. Obsažené aromatické látky odpuzují krtky, kteří při. Na nově založené trávníky aplikujte zhruba měsíc po výsevu nebo položení koberce.


A nezapomeňte, že trávník se seká nejdříve dny po aplikaci! Současně také obsahuje hor. Nerozhazovat hnojivo v blízkosti betonových dlaždic a obrubníků.


Po aplikaci hnojivo důkladně uzavřete v sáčku zipem, aby nedošlo k výparu aromatických látek. Vyživuje trávník po dobu měsíce. Aromatické látky odpuzují krtky z travnaté plochy. Travní hnojiva Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Proti krtkům Kompletní sortiment přípravků pro úspěšný boj s krtkem. Ať už chcete krtka chytit, zabít, vykouřit nebo jen vyhnat ze své zahrady, vše co k hubení, odpuzení nebo chycení krtka potřebujete najdete u nás. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a. Sáček je na zip, tak jej snadno zavřeme, aby se uložené neznehodnotilo. Aplikuje se jednou měsíčně.


Doporučení: Nespotřebované hnojivo je nutné uskladnit nejlépe do neprodyšných nádob (např. kyblíku s víčkem), aby nedocházelo k výparu aromatických látek z hnojiva, které odpuzují krtky. Floria - trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem na krtky je výrobek, který obsahuje všechny základní prvky důležité pro dobrou kvalitu trávníku, jako je dusík, fosfor a draslík. AGRO Garden Boom PRE-SEED je hnojivo určené pro. Na Heurece využíváme perso. Zobrazte si všechny obchody.


Expert proti krtkům je profesionální výrobek pro výživu trávníku s preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům. Zamezuje tak jejim ztrátám vyplavením z půdy, např. Je zárukou profesionálních výsledků v péči o trávník a jako prevence proti krtkům. FLORIA Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům je vynikajícím prostředkem, jak docílit trávník bez krtičin. Vaše cena: 52Kč ————— Floria - Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům kg.


Granulované trávníkové hnojivo se základními živinami a preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky