čtvrtek 2. listopadu 2017

Zahradni chatky

Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky, chatky , zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy. Chatky a zahradní domky od BARPEX Group s. Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty, zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic.


Naše společnost vyrábí, prodává a montuje kvalitní dřevěné zahradní altány, zahradní chatky , domečky na nářadí, domečky pro děti a to za. Všechny dřevostavby - zahradní chatky, srubové chaty, víkendové chaty, zahradní domky, pergoly se dodávají v přírodním stavu, dřevo je uměle vysušené a není opatřeno žádnými nátěry ani impregnací. Na rozdíl od běžně prodávaných dřevěných chatek v hypermarketech se vyrábějí z frézované půlkulatiny o průměru 80mm, spojené na pero a drážku. V nabídce tak najdete levné domky, plechové domky i prémiové zahradní domky z plastu nebo s omítkou, do kterých uskladníte téměř cokoliv od nářadí, zahradního nábytku nebo kola až po sekačku. Schnell und sicher online buchen.


Mohou sloužit ke skladování zahradního nábytku, nářadí, jako zázemí k relaxaci na zahradě nebo dílnička pro domáci kutily. Nabízíme také velkou variabilitu v provedení – terasy, přístavky, přestřešení atd. Přečtěte si více informací. Severský smrk je známi svou vysokou odolností vůči různým povětrnostním podmínkám což zaručuje její dlouholetou trvanlivost.


Bližší informace o jednotlivých rozměrech chatek nabízíme v popisu každého typu zahradní chaty. Kvalitní a spolehlivé dřevostavby – zahradní domky, chatky a garáže. Dřevostavby jsou zhotovené ze severského smrku - díky čemuž mají stavby při. Pokud patříte mezi domácí kutily, zahradní domek vám na zahradě nesmí chybět.


Síla stěny bývá většinou mm. Zahradní domky na nářadí i jako schovka pro malé dobrodruhy. Ucelená nabídka dřevostaveb obsahuje kvalitní značkové výrobky BEAR COUNTY.


U rozměrnějších chatek však používáme sílu stěny mm. Ve spojení s možností individuálního nacenění. Okno 2x (otevírací) Dveře (polo zasklené) výška 230cm Všechny chatky jsou dodávány včetně podlah (bez nosných trámů), spojovacích materiálů, kotev a střešní pískované lepenky. Nabízíme vám rovněž nejrůznější altány, domky a chatky nejrůznějšího provedení, například chatky se sedlovou střechou nebo altánek krytý ze dvou stran. V naší nabídce rovněž naleznete luxusní zahradní domky , které poslouží jako fitness či víkendový domek.


V nabídce na těchto stránkách naleznete celou řadu typů, počínaje základními domky na nářadí přes středně velké rohové altány až po robustní a velké zahradní chaty. Doplňky pro zahradní domky. Naše zahradní domky jsou v základu vyrobeny se standardní lepenkovou střešní krytinou a bez okapového systému a bez nátěru.


Nabízejí také velkou variabilitu provedení - terasa, přístavky, přestřešení atd. Podlahu zahradních domků tvoří masivní smrkové palubky sesazené na pero-drážku. Příslušenství k zahradním domkům.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Stačí jen obyčejné nářadí a za chvíli můžete vstoupit dovnitř.


Typizované zahradní domky, chatky a domky na nářadí najdete v sekci zahradní domky a chatky, kde si můžete vybírat z několika typů dle Vašich představ. Potřebujete-li na zahradu nějakou větší stavbu, kterou můžete využít jako letní domek pro návštěvy nebo pro Vaše ratolesti, tak neváhejte a podívejte se na naši nabídku. Jsme český výrobce dřevostaveb z masivu (severský smrk z Finska) - vyrábíme dřevěné domy, sruby, rekreační a zahradní chaty a chatky. Zabezpečujeme kompletnú realizáciu vo Vašej záhrade. Nabízíme kvalitní zahradní domky – dřevostavby, domečky, chatky a garáže.


Domky se vyrábějí ve smyslu ISO norem řízení kvality. Používané dřevo na chatky je certifikované ve smyslu pravidel FSC. Jak si koupíte zahradní chatku, která bude pro každého člena rodiny tou nejlepší? Lidé si kupují zahradní chatky ze všech možných důvodů. Kvalitné zrubové chatky s certifikátmi kvality.


Záhradné domčeky a chatky od rozmeru 6maž po 36m2. Rýchle dodacie trermíny a najpredávanejšie chatky. Vyberte si domek va tvaru který se vám líbí a přizpůsobte jej vašim představám a potřebám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky