pátek 16. února 2018

Elektrická pumpa intex

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Nafukovací elektrická pumpa. Ideální na doma i na cesty. Používání je optimální v čase minut. Následně je vhodné pumpu vypnout, nechat vychladnout na cca 5.

Lze využívat pouze pod stálým napájením ze sítě. Díky elektrické pumpě to zvládnete velmi rychle a bez námahy. Elektrická pumpa Quick Fill s připojením na 2V. Jetzt anrufen und beraten lassen. Pool mit Sonnenkraft heizen!


Technická data: - koncovky vhodné na. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Je elektrická pumpa k pohodlnému nafukování bazénů, hraček a jiných produktů.

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte,. K nafukovacím matracím patří i nafukovací pumpy , u nás naleznete pumpy nožní, ruční i pumpy elektrické. Buď jako vývěva pro velký objem a malý tlak nebo jako kompresor pro správné natlakování. JavaScript scheint in Ihrem Browser deaktiviert zu sein.


Vysoce výkonnou vzduchovou pumpu INTEX můžete použít pro nafukování i vyfukování. Jednoduše zapojte do zásuvky a začněte nafukovat, nebo vyfukovat. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Intex elektrická Quick Fill.


Das erfolgreiche Internetportal preis. Elektrische Pumpe zum Anfüllen von aufblasbaren Behältnissen. Das Set enthält neben der Pumpe , ein Ladegerät, ein weiteres Ladekabel mit einem Adapter zum Aufladen im Auto und einen Ventilaufsatz. Die Pumpe ist vollständig in das Bettinnere integriert und steht kaum ab.


Folglich behindert sie nicht beim Auf- und Abbau. S koncovkou na napájení z autobaterie. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Celý popis a technické parametry.

Je určena pro autozapalovače, obsahuje tři různé adaptéry. Neváhejte také napsat vlastní hodnocení a podělte se tak s ostatními návštěvníky o Vaše zkušenosti s tímto produktem. Nafoukněte pohodlně hračky, plovací pomůcky i bazény.


Pumpa má funkci nafukování i. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Ruční, nožní, ale také aku a elektrické pumpy k nafukování bazénů zakoupíte za krásné letní ceny. Alle Produktinformationen anzeigen.


Možnosť nafúkania a spätného vyfúkania produktov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky