pondělí 19. února 2018

Sklenik multiline

Série skleníků Multiline v sobě spojují praktičnost, vysoký stupeň izolace a klasický design. Dvoustěnné polykarbonátové panely dokonale udržují teplo a perfektně rozptylují světlo a chrání tak rostliny před silným slunečním zářením. Panely zajistí až propustnost světla.


Skleník Palram MULTILINE 6x10: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nová řada špičkových skleníků řady Multiline , ve které se snoubí čistý a krásný tvar, robustní konstrukce, snadná montáž a dokonalé užitné.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sami si vypěstujete v tomto skleníku lepší zeleninu než koupíte v obchodech, chutnější a voňavější bez škodlivých látek. Má jednokřídlé dveře na pantech, jištěné magnetem, které se dají namontvat buď jako levé nebo jako pravé dveře. Popis - Skleník PALRAM MULTILINE II. Porovnání cen skleniky palram multiline 6x1 srovnání cen skleniky palram multiline 6xna portálu HLEDEJCENY.


Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Polykarbonátový skleník, multiline 6x10. Skleník z polykarbonátu Multiline se skládá z dvoustěnných polykarbonátových panelů s dokonalými izolačními vlastnostmi. Je tak ideální pro pěstování v chladnějších oblastech.


Pozinkovaná ocelová základna dodává potřebnou stabilitu a pevnost. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Nový rad špičkových skleníkov radu Multiline, v ktorej sa snúbi čistý a krásny tvar, robustná konštrukcia, jednoduchá montáž a dokonalé úžitkové vlastnosti. Použité materiály a prevedenie sú zárukou toho, že vám skleník bude, v perfektnom stave, slúžiť mnoho rokov.


Jsme přední prodejce skleníků v ČR. Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Skleníky zasíláme s dopravou Zdarma po celé ČR. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.


PVC, akryl a termoplasty té nejvyšší kvality. Je vyroben ze špičkového. Specifikace Prakticky nerozbitné stěny a střecha Inovativní skleník, jehož nerezová konstrukce z hliníkových profilů a stěny v podobě polykarbonátových desek nabízejí maximální kvalitu a odolnost. Na další důležité parametry se můžete podívat v následující přehledné tabulce. Prosklení je do hliníkových profilů zasunuté po obvodě, tím se zvýšila celková pevnost a stabilita celého skleníku.


Palram Multiline má dvě ventilační okna a také posuvné dveře. Velikou předností jsou i jednokřídlé dveře na pantech, které lze namontovat jako pravé nebo levé. Skleník MULTILINE typ 6x1 poškozený obal za skvělou cenu.


Objednejte online na Svarecky-obchod. V katalogu nemáme podrobnější informace o palram multiline 6x14. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky