úterý 27. února 2018

Sekačka akumulátorová

Dále vám nabídne nízkou hlučnost, indikátor plného koše a technologii XPT. S akumulátorovou sekačkou jednoduše přijedete na zahradu, stisknete páku spínače a sečete. Pokud nechcete, aby vám tato rostlina udělala ze zahrady „prales“, je zapotřebí ji pravidelně sekat.


Spolehlivá akumulátorová sekačka se záběrem až cm. Vzhledem k systému ProSilence je tišší až o. Nabita a připravena do akce je za přibližně h. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Ten však není napájen kabelem ze sítě, ale pomocí akumulátorů.


Aku sekačky jsou proto mobilní, tiché a poměrně lehké. Níže si představíme jejich jednotlivé typy a poradíme vám s výběrem. Zvýhodněná sada sekačky s nabíječkou RAC 2a akumulátorem RAB 640. Akumulátorová V travní sekačka 4vs pojezdem a bezuhlíkovým motorem.


Sekačka Bosch si hravě poradí se vším. Spousta zahrádkářů si zde jistě přijde na své. Kompaktní akumulátorová strunová sekačka od firmy AL-KO je ideální vstupní model do světa aku nářadí.


Díky tichému chodu zůstanou Vaši sousedé nerušeni, v jakoukoliv denní dobu. Už žádné trápení se s kabelem nebo složitá údržba benzinového motoru. Dodávána se 40V Li-Ion baterií s. Ergonomické rukojeti pro snadnou manipulaci. Tichá sekačka, která je vhodná pro městský životní styl. Nejpohodlnější cesta údržby vaší zahr.


Nejjednodušší a nejméně namáhavá cesta k perfektnímu trávníku. Vynikající sekací výkon a zachycení. Takto budete pracovat vždy s optimální sílou a maximální výdrží až do konce: Všechny akumulátorové strunové sekačky Bosch ART jsou vybavené čipem Syneon.


Tahle akumulátorová sekačka ke své práci využívá žací systém Durablade se noži. S nimi se je třeba naučit sekat. Jakmile první kroky zvládnete, sekačka se vám bohatě odvděčí.


Nemusíte mít ale strach. Nože se jen tak nezlomí ani o pevné překážky. Její tichý cho snadná obsluha a nízká hmotnost vzbudí sympatie také v dámské části společnosti. Naše filtrování vám usnadní výběr například podle šíře záběru nebo doporučené plochy. Tato akumulátorová travní sekačka má moderní výkonný a bezúdržbový motor PowerMax.


Díky absenci elektrického kabelu jde o. Jednoduchá manipulace, plný výkon bez benzinu i bez kabelu. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Informace o skladové dostupnosti jsou pouze orientační. Strunová sekačka Vám dovoluje pohodlně pracovat bez elektrického proudu. Není tedy třeba složitě připravovat a tahat za sekačkou přívodní kabely, nebo startovat složitý spalovací motor.


Stačí jen zasunout nabitý akumulátor a sekačka je připravena. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Velká kola se speciálním vzorkem a součásti z měkčeného plastu znatelně usnadňují řízení a umožňují dobrý záběr na trávníku. Výkonný lithitum-iontový akumulátor dodává energii až na 2msečené plochy. IHNED k odeslání, u Vás již 31.


Speciálně tvrzené nože poskytují optimální výsledky sečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky