úterý 27. února 2018

Dlažba na terče ukončení

PROTAN - ukončení u balkonových dveří - pochozí dlažba na podložkách se zateplením. Terče sa zvyčajne ukladajú na hydroizolovanú terasu, pričom ako. Pokládání terasové dlažby.


Ukončení okraje s ukončovacím plechem na železobetonové balkónové. Výškově stavitelné podložky pod terasy a dlažby pro redukci výškových rozdílů od 11.

Profil je určen k ukončení okrajů teras, schodů nebo jiných přechodů. Instruktážní video pokládky dlažby plošné na lepidlo. Na druhou stranu u pokládky na terče je možné pod dlažbou vést například elektrické vedení (k osvětlení terasy), případná oprava poškozeného místa je lokální a velice ekonomická (o hodně víc než u lepené dlažby).


Vymezovací terče TT slouží pro suchou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkony a lodžie, za účelem jejich dalšího provozního využití - pro letní zahrádk y, kavárny , chodníky apod. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Lze ji tak použít na místa, kde řešíte každý centimetr navíc ve skladbě podlahy.


Navíc 2cm dlažba zatíží balkon či terasu v patře méně. Dlažba pokládaná na terče se nespáruje.

Volná spára slouží k odvedení vody na izolační vrstvu. Pokud jsou terče pokládány na hydroizolační fólii, která leží přímo na vrstvě tepelné izolace, je ji třeba podložit geotextilií a pr. Ne výhodou pokládky dlažby na terče je, že oproti klasické pokládce dlažby přímo do tmelu je dlažba po položení na terče výš právě o výšku terčů která je dle typů cca cm. Prohlédněte si některé námi realizované plochy kde jsme provedli izolace a také pokládku venkovní dlažby na terče.


Exkluzivní italská dlažba Disk Beige od renomované značky Classtile. Dalším významným použitím jsou terasy s položením keramické dlažby na terče , kdy hydroizolační folie je položena na podkladu , na ní jsou terče buď pevné nebo v případě velkých spádů stavitelné a na nich je položena 2cm keramická dlažba. Realizaci nechte na nás. Všechny obklady a dlažby, které u nás najdete, umíme kvalitně zrealizovat.


Je vhodný zejména pro ukončení dlažby na balkonech a terasách, která se volně pokládá do štěrku nebo na podložky. Schlüter-BARA-FAP je profil pro zakrytí čelních stran volně vyložených balkónů. Ponúkame široké spektrum produktov a doplnkov pre budovanie terás.


Podložky pod dlažbu, terče pod dlažbu, terasové staviteľné podložky, terče s úchytom pre rošty terasových podláh z drevoplastových dosiek WPC a exotického dreva. Samotné rektifikační terče pod dlažbu váží pár desítek až set gramů. Je to ideálna dlažba na terasy, balkón, chodník, k bazénu, do záhrady, ako šľapáky do trávy. Systém je založený na ucelenom rade výškovo nastaviteľných, jednoduchých a bezpečných podpier.


Venkovní dlažba na terasu Použití keramické 2cm dlažby i tam kde dříve bylo možné použít pouze betonovou dlažbu je dnes stále častější.

Výhodou slinuté dlažby v síle 20mm je obrovská pevnost a odolnost proti poškození. Spodní: Pro instalaci na základnu terče , která se musí seříznout na potřebný rozměr dle naznačení. Horní: pro instalaci na hlavu terče mezi trny, ve kterých sedí dlažba.


Oba úchyty na zúžených koncích snadno ohneme a tak fixujeme k hlavě nebo základně, aby nedošlo k nežádoucímu pohybu. Rektifikačné terče sú určené pre realizácie terás s voľnou pokládkou dlažby alebo deckingu. Výškovo nastaviteľné terče umožní vyzdvihnúť a vyrovnať konštrukciu terasy do potrebnej výšky bez náročných technických úprav. Luxusní venkovní dlažba i na terče z dílny předních italských designérů a nejprestižnějších výrobců.


Veškeré naše venkovní dlažby jsou pevné, odolné, mrazuvzdorné a protiskluzové, s téměř nulovou nasákovostí. Neváhejte nás v případě zájmu o venkovní dlažbu kontaktovat. Exteriérové uplatnění můžeme najít třeba jako dlažba na terasu, nebo k bazénu. Celkový dojem podtrhuje luxusní rektifikovaný rozměr 16x95cm a 28x9cm.


Na terče lze pokládat dlaždice v rozměrech od 3x 3do 5x 5mm. Terče pod dlážbu s pevnou výškou slouží pro suchou pokládku plošné dlažby na zaizolované střešní konstrukce, terasy, balkony a lodžie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky