úterý 27. února 2018

Jak hubit mravence

Jak budou mravenci postupně přirozeně umírat, žádní další se nebudou líhnout a nahrazovat je a celá kolonie postupně zahyne. Domečky pro mravence nejlépe fungují v interiéru. Můžete je sice použít i venku, ale nepokládejte je nikam, kde je vlhko, ani tam, kde teplota klesá pod 21°C. Vezměte starý květináč (nejlépe hliněný), vystelte ho slámou a přidejte dovnitř například trochu cukru, mravence láká i med a dokonce i zbytky masa. Květináč postavte do blízkosti mraveniště dnem dolů.


Bude to sice trvat několik dní, ale mravenci se přesídlí. Jaro je zase ideální dobou pro malé černé mravence, shlukující se pod fasádou, podél oken nebo u dveří. Zjistí-li, že je za oknem teplo a dokonalý bufet, je to jen otázka času, kdy se objeví v hojném počtu. Babské rady, jak na mravence.


Na okně pěstujte mátu, eukalyptus, bazalku či levanduli. DIY how to kill crabgrass. My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53.


Objevili se u vás doma nevítaní hosté jménem mravenci? Pak raději začněte okamžitě jednat, dříve než se jejich počet rozroste a obsadí si celý váš byt. Jak vyhubit doma mravence ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sledujte mravence a zjistěte, kde mají mraveniště.


Pokud máte v domě mravence bez ohledu na to, kolik pastí nastražíte, musíte najít mraveniště. Když uvidíte, jak vám mravenci lezou do domu, sledujte je, abyste našli mraveniště. Jak už název napovídá, tento druh mravence pochází z Afriky. Spolu s nákladními loďmi se rozšířil po celém světě. Jeho základní vlastností je až neuvěřitelná houževnatost.


Zabijete pár jedinců a desítky z nich se objeví místo nich. Navíc jedna kolonie faraónů může mít až několik set tisíc jedinců. Pokud se usídlí ve vaší blízkosti, máte vážný problém. Hubení mravenců a otázka jak na mravence , je s našimi produkty jednou provždy vyřešena.


Mravenci jsou prakticky nezničitelní. Nedbejte na babské rady a vsaďte na osvědčené metody. Jak se jich zbavit jednou provždy?


Prakticky to jde dvojím způsobem – chemicky nebo s pomocí běžně dostupných prostředků v domácnosti a tzv. Rozhodnete-li se pro první možnost, můžete. Likvidovat faraony pomocí postřiků není vhodné, protože zabijete jen mravence, které přelezou přes postřik, ale nezničíte celou kolonii.


K dispozici je množství druhů, od prášků, přes postřiky až po spreje. Hledáte osvědčený způsob, jak vyhubit mravence? Snažíte se je každý den bezvýsledně vysát a vystěhovat za dveře svého domu nebo bytu?


I když mají početní převahu, můžete se jich s pomocí odborníků snadno zbavit. Procházeli jste se okolo vašich stromů a všimli jste si všudypřítomných mravenců? Nejspíše ano, nicméně asi jste situaci nijak neřešili….


Zobrazení Z klasicky známých mravenců se nejčastěji setkáváme s menším mravencem domácím, nebo větším mravencem lesním. Pokud je mravenců v bytě již velký počet, nebo výše uvedené rady nezabraly, nezbývá než využít specializovaných chemických přípravků. Problém je v tom, že vyhubíte svoje mravence (v lepším případě) a sousedovic mravenci jsou pořád v pohodě. Domluvte se se správcem. Zapátrala jsem ve svém archivu užitečných rad - je to spíš na mravence domácí, ale i tak by to mohlo zafungovat.


Vyberte si, co by bylo možné realizovat. Také tam mám ten suchý logr apod. Jak píše des, jsou skutečně chráněni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky