středa 28. února 2018

Zahradní topeniště

V nabídce máme také venkovní topeniště s grilem, na kterém můžete díky bohatému příslušenství připravovat gurmánské speciality všeho druhu. Kromě grilovací mřížky si k němu můžete pořídit také pánev na smažení nebo pánev WOK, které se dají díky propracovanému systému jednoduše umístit do dvou výškových úrovní. Ve venkovním topeništi můžete. Topeniště pro dřevěné a plechové udírny.


Dýmogenerátory pro spalování dřevěné štěpky.

Než jsme nastudovali, jak se staví klenba, která nespadne, postavili jsme základ topeniště pro udírnu. Ohniště pro krb bude jinde. Na topeniště jsme použili šamotové cihly.


Bohužel mají jiný rozměr, než cihly lícové, takže se bude muset improvizovat. Oblíbeným doplňkem zahradních krbů se stalo zadní topeniště na dřevěné uhlí. Tímto výstižným řešením lze připravovat jídla tak, že nepřijdou do.


Zahradní ohniště je oblíbeným místem, kde se během jara a léta setkáváme se svými sousedy, kamarády a známými. Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon.

Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí. Gril má prostorné topeniště s velkým grilovacím roštem a je doplněn odkládacím roštempro již hotové pokry. Pro dostatek místa při grilování je gril vybaven dvěma sklopnými policemi.


Klasický vzhled venkovního krbu, v dolní části je prostor pro ukládání drobného dřeva. V okolí topeniště je deska, kterou můžete vybrat ze dvou typů. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Krásne nápady na vonkajšie kuchyne, ktoré si môžete zhotoviť aj u vás doma.


Sú krásne a perfektne dotvoria na vašej záhrade alebo terase. Udírna má dvoje dvířka, spodní pro přístup do topeniště a vrchní pro přístup do udící - grilovací komory. Udírna je v základní verzi vybavena odkapovou vanou (slouží i pro odstínění plamenů), drátovým grilovacím roštem, bukový.


Postaveno je na stabilních nohách. Kvalitní zahradní ohniště má kulatou základnu o průměru cm.

Zahradní mobilní udírna vhodná pro uzení a douzování masa a uzenin. Po vyuzení jednoduše rozložíte a uschováte. Plnohodnotná udírna ideální na chaty, chalupy a párty. Uzeniště je vyrobeno ze dřeva a je vybaveno komínkem se škrtící klapkou. Při použití zadního topeniště nedochází k přepalování odkapávajícího omastku z pokrmu, neboť ohřev kuřat je prováděn ze zadní části grilovacího prostoru.


Omastek je zachycován na porcelánový talíř či pod. Pro všechny milovníky uzených dobrot, masa, ryby, drůbeže, sýrů, klobás, a dalších pochutin je zde zahradní udírna Tohos. Jedná se o velmi výhodný set. Zahradní přenosné ohniště Kadai má filtračním systémem, který chytře odděluje popel a dešťovou vodu. Jde o originální zahradní ohniště, které můžete umístit třeba i na terasu.


Historii ohniště Kadai Firebowls, které je vyráběné podle stejnojmenných tradičních indických mís na vaření si můžete přečíst zde. S našimi produkty můžete svůj exteriér doladit do posledního detailu. Naše svahové tvárnice pro tvorbu okrasných zdí, atypické dlažby či ohniště budou doslova pastvou pro vaše oko.


Přenosné ohniště najdete na Gril. Cadac, Napoleon, Lucifer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky