středa 28. února 2018

Vůně borovicového háje

Premium Loading. Skip trial month free. Vune borovicoveho haje TCMHERBS. Unsubscribe from TCMHERBS? Z hlediska tradiční čínské medicíny se v Číně používá u stavů jako.


Vůně borovicového háje (031) QING QI HUA TAN WAN mod. Jedná se o modifikaci originální tradiční čínské bylinné směsi QING QI HUA TAN WAN, která je upravena na dnešní poměry. Akutní a chronický kašel se žlutým, hustým a lepkavý hlenem Kuřácký kašel Akutní a chronický zánět průdušek (Ak. a chron. bronchitis) Zánět plic. Detailní popis produktu. Hlavní zaměření: kašel s obtížným vykašláváním hustých hlenů kuřácký kašel Směs se užívá pro kašel s obtížným až.


Pinellie trojčetná - uprav. Pornatka kokosová - plodnice. HARMONIE BROSKVOVÉHO HÁJE GUI PI WAN mod. Bylinné tablety 186: HBITOST LUČNÍHO ŠTÍRKA MAI WEI DI HUANG WAN mod.


Podporuje také obranyschopnost a odolnost dýchcích cest, zmírňuje projevy kuřáckého kašle. Podle TCM tento stav může být také způsoben konzumací sladkých nebo mastných jídel, proto jsou ve směsi zastoupeny i bylinny podporující trávení. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Obsahuje byliny Huang qin a Gua lou ren, Bai jie zi, Fu ling a Zhi ban xia. Zabýváme se prodejem tradiční čínské medicíny jsme rodinná firma pod vedením zkušené Mgr. Jany Němcové, své práci rozumíme, máme několik desítek. U kuřáků je vhodné dlouhodobé podávání k ochraně dýchacího ústrojí.


Přetrvává-li po ústupu kašle a zahlenění pocit suchosti v ústech a chrapot. Dle legislativy EU nelze v současné době u bylinných produktů (i když jsou po tisíce let používány) uvádět podrobnější informace, neboť ty by mohly ve Vás vzbuzovat zdravotní či dokonce léčebné účinky bylin. Na úpravě textů do vhodné podoby usilovně pracujeme. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Nezapomínat na dietní opatření s omezením mléčných výrobků a sladkostí. Nemoci z pohledu čínské medicíny Nejčastější čínské výrazy Jak užívat čínské bylinné směsi Články o houbách Stránky čínské medic. Byliny naděje (67) Duhové elixíry (21) Tělové a ušní svíčky (12) YaoMedica tinktury (32) MycoMedic. VÍCE INFORMACÍ ZEĎ DEVÍTI DRAKŮ (054) GUI ZHI FU LING. Máte dotaz k produktu nebo k tématu čínské medicí.


Alternativní lékárna s produkty přírodní medicíny. Helena Pražáková Poliklinika II Bří. Svlažení vyprahlé stepi 1tbl. Zdolání ohnivé soutěsky 1tablet. Houževnatost bambusového výhonku 1tbl.


Pevnost palácového pilíře 1tbl. Ochlazení žhavé lávy 1tbl. Prodej panenských olejů lisovaných za studena a dalších produktů zdravé výživy, doplňků stravy a biopotravin.


VŮNĚ BOROVÉHO HÁJE - qing qi hua tan wan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky