pondělí 26. února 2018

Drtič powercut 2500 recenze

Celkové zpracování výrobku je na dobré úrovni, montáž velice snadná. Při drcení větví pracuje velice dobře. Hlučnost výrobku je na dobré úrovni.


Je samozřejmé že jste omezeni průměrem drcení větví, ale kupujete výrobek s tímto limitem. Musím objektivně přiznat že zatím jsem s výrobkem maximálně spokojen.

Nedokážu zatím posoudit jak dlouho vydrží nože které drtí větve. A protože v návodu je chyba a obrázek s montáží je ukrytý až na poslední stránce, tak jsem o montáži natočil video. Názvem drtič totiž většinou prodejci, a to i někteří z odborných řa označují také štěpkovače. Liší se pouze řezným ústrojím. Vyniká vysoce odolnými noži ze speciální oceli, díky kterým si poradí s větvemi o průměru až mm.


Drtič pomocí rotujících nožů rozseká větve na drobnější drť, kterou můžete vsypat do kompostu a tak vrátit živiny z rostlin zpět do půdy. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Nenahraditelným pomocníkem při úklidu zahrady může být drtič.


Před pár lety jsme si pořídili zahradu a po prvním podzimním úklidu přemýšleli o drtiči. Je táto recenzia užitočná? Overený zákazník Mountfield. Drtič svoji porci poctivě sežvýkal, ale vypadalo to, že mu úplně nechutná.


Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že běžně takovéhle větve typu násada na své zahradě nemáme. Takže nezbývá než před jeho apetitem smeknout. Některé recenze uvádějí větší hlučnost, toto však nemohu potvrdit. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v. W , větve do průměru 44mm, funkce samovtahování, zpětný chod a ochrana. Návod platí i pro drtič PowerCut.


Součástí stroje je vyjímatelný průhledný box. Jednoduše zrakem zkontrolujete, jestli je plný, a nadrcený materiál pak vysypete, kam potřebujete. Manipulaci usnadňují velká kola.

I přes nízkou hmotnost nechybí velká transportní kolečka, která jsou při posunu po zahradě k nezaplacení. Téměř nový (dvakrát použitý) drtič větví,jeden z nejlepších na trhu. Drtí větve až do průměru 4cm(lepší čerstvé),vtahuje si materiál částečně. Německu koupit za 1euro (!), což mě od nákupu v OBI silně demotivovalo. Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm.


Zahradní drtič disponuje automatickým natahováním větví, zpětným chodem a motorovou brzdou. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka. Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad.


Váha samotného stroje 2kg. Bonusem drtiče je integrovaná ochrana proti přetížení a tichý chod. Podívejte se na aktuální letáky Mountfield případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo zahradní technika.


Drtiče větví PowerCut a Wares v podrobném testu. Nejde jen o drcení větví , sledoval jsem tyto parametry. Sice mašinka nesežvýkala všechny větve , ty silnější nebo mokré jí moc nechutnaly, ale pokrok to byl.


Když jsme letos dostali možnost vyzkoušet drtič a. Rozdrcený materiál je možné kompostovat nebo využít jako takzvaný mulč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky