středa 28. února 2018

Odpuzovač holubů

Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ plašiče použitý na zvíře zavřené v kotci apod. Weitech a Sprej proti dosedání holubů …na nastříkaném parapetu vedle zapnutého odpuzovače sedí holoubek a vesele si klepe nožkou do rytmu :o). Na parapety, římsy, okraje střech a tak dále.


Jde o kovové bodce o délce zhruba deseti centimetrů, které zabraňují holubímu. Skoncujte s nevítanými ptáky na Vaší zahradě, kteří plení Vaši úrodu. Ochrana proti ptákům - Krkavec - slouží jako dekorace a zároveň jako strašák menších druhů ptáků, jako např.


Hlavními účinnými složkami přípravku KALIF odpuzovač holubů a dalších ptáků jsou rostlinné extrakty. Díky neškodnému složení ho můžete použít kdekoli bez omezení. Je vhodný na balkon, terasu či zahradu k odpuzování holubů. Realistický plastový sokol v životní velikosti. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily.


Pokud budete mít specifický. Zároveň je havran samozřejmě odolný proti povětrnostním vlivům a nerozbitný a snadno jej zavěsíte či postavíte na požadované místo. Zařízení lze využít jako odpuzovač holubů , vlaštovek, vrabců i jiného malého ptactva. Elektronický odpuzovač holubů , špačků, racků, vran, strak, a jiných ptáků. Chrání do vzdálenosti m. Napájení na 3ks AA baterie.


Působí odpudivě i na další ptáky. Repelent se snadno aplikuje. Odolný vůči vlivům počasí, je nerozbitný. Price Orcan se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a. Odpuzovače holubů a ptáků.


Havran je přirozený nepřítel holubů , špačků, vrabců a kosů, proto je výhodné použití plastové makety, která se dá buď zavěsit, postavit nebo. Vaše starosti vyřeší tento odpuzovač holubů a ptáků havran. Věrohodná maketa havrana zastraší veškeré špačky, kosy i jiné ptáky , jelikož havran je přirozeným nepřítelem. Lze jej jednoduše zavěsit či postavit.


Maketa havrana je vhodná také na balkon k zastrašení holubů , kteří Vám znečišťují balkon. LÉTAJÍCÍ HAVRAN ODPUZOVAČ PTÁKŮ HOLUBŮ. Popis výrobku: Havran je nový, nepoužívaný, vypadá velmi realisticky. Havran – plašič ptáků, přirozená velikost, lze ho postavit nebo zavěsit. Vlastnosti výrobku: Zcela nový, vysoce kvalitní.


Zbývá už jen vybrat nejlepší internetový obchod a zakoupit zboží. Přístroj je určen k odpuzování ptáků z venkovních prostor. Kalif - holubi a ptáci 7ml. Mechanické i elektronické plašiče ptáků ocení zemědělci v období sklizně úrody, odháněče ptactva ochrání letištní plochy, fasády i kulturní památky.


Silueta dravce na tyčce (česká výroba). Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Výhody: - realistický vzhled a velikost - přirozená ochrana před škůdci - pomůcka při udržování čisté římsy nebo balkónu - ochrana před ptáky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky