čtvrtek 15. února 2018

Podhrabové desky pod plot

Prodáváme také držáky podhrabových desek. Osobní odběr desek je možný na všech našich pobočkách. Sháníte podhrabové desky ? Dokážeme zajistit montáž oplocení s podhrabovými deskami všech velikostí takzvaně na klíč.


Zavolejte nebo vyplňte náš. PODHRABOVÉ DESKY , Levný plot.

CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity. Podhrabová deska má spoustu účelů. Bez drahé práce dělníka, zbytečně časté údržby a faktu, že za pár let nebudete muset pořizovat nové pletivo, se vám investice v podobě betonových podhrabových desek více než vyplatí. Jsou vyztuženy ocelovými tyčemi pro maximální pevnost a odolnost. Desky vyrábíme v různých barvách a dekorech a na přání pro vás vyrobíme i desky jiných délek až do 3cm.


Zabrání útěku zvířat a prorůstání trávy do pletiva, která mu zkracuje životnost. Betonové podhrabové desky jsou známé jako klasický prvek zvyšující bezpečnost oplocení, zejména proti podhrabávání psů. NA TYTO VÝROBKY SE NEVZTAHUJE DOPRAVA ZDARMA.


Betonové desky a sloupky rozvážíme naší firemní dopravou - autem bez hydraulické ruky - nutné zajistit složení).

Ke čtyřhrannému zahradnímu pletivu a ke svařovaným sítím Pantanet a. Dají se použít jak pod klasické pletivo, tak také pod svařované 3D panely či lesnická pletiva. Betonové desky pod plot u nás najdete ve dvou rozdílných výškách (až cm) a třech různých delkách (20 2a 2cm). Vyrobena z vibrolitého betonu, zpevněna ocelovou výztuží. Uchycení podhrabových desek se provádí pomocí držáků podhrabové desky.


Desky se nemusí podbetonovávat a jsou usazovány ke kruhovým sloupkům průměru mm nebo mm, či hranatým sloupkům 60x60mm pomocí kovových nebo plastových stabilizačních držáků. Pokud ji částečně zapustíte do země, zabráníte vaším domácím mazlíčkům, aby se jakkoliv podhrabali ze zahrady. Skvěle doplní klasické čtyřhranné pletivo, svařované pletivo či plotové svařované. Betónové podhrabové dosky ponúkame v štyroch rôznych prevedeniach.


Plotové podhrabové desky Postavte si kolem domu kvalitní plot , který vydrží. Nabízíme vám betonové podhrabové desky v několika velikostech, které budou pro vaši zahradu zaručeným komfortem. Jejich použitím zabráníte prorůstání trávy a zamezíte zvířatům přístup na váš pozemek podhrabáním pod pletivem. K podhrabovým deskám budete také potřebovat držáky podhrabových desek nebo držáky na vzpěru které se k podhrabové desce přidělají. Praktická, lehká a velmi pevná podezdívka pod plotem zaručí delší životnost pletiva nebo průmyslových 3D či 2D panelů.


Doprava ZDARMA - Třinec a okolí cca do km. NEZAVÁŽÍ SE, POUZE OSOBNÍ ODBĚR ! Zde naleznete podhrabové betonové desky v různých výškách a délkách a také příslušenství k usazení desek i spojovací materiál. Dodáme vše pro stavbu plotu.

Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. Vyberte si z naší nabídky podhrabových desek pod plot. Různé výšky a tloušťky podhrabových.


Dodávané podhrabové desky jsou vyrobeny z kvalitního nízkonasákavého betonu s ocelovou výztuží, která zajistí dlouhou životnost bez jakékoli údržby. Součástí doddávky je také vzpěrové plastové víčko, do kterého se vloží spodní konec vzpěry a sešroubuje se s tímto držákem. POD - PLOT FÓLIE - Délka m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky