úterý 20. února 2018

Benátský štuk vzorník

Benátský štuk do koupelny i kuchyně lze použít při nanesení speciálního ochranného vosku. Též používáme vysoce odolné pryskyřičné stěrky na podlahy a stěny včetně sprchových koutu , které jsou benáckému štuku velmi podobné, barvíme pomocí NCS , RAL , RAL DESIGN mat, polomat, lesk. Od přírodního mramoru ho lze rozeznat tím, že na ploše nenaleznete žádné spáry.


Tuto techniku můžeme jenom doporučit a rádi Vám proto na ni vypracujeme nabídku. Postup: Vytvoříme si pevný a hladký povrch, natřeme speciální penetrací. Naneseme tmel nerezovým hladítkem ve dvou vrstvách.


Každý řemeslník má svůj vlastní způsob, jak vytvářet výsledný efekt, a proto je finální podoba každého takového díla originálním výtvorem. Historie benátského štuku sahá až do starověkého Říma, kde vyvinuli směs vápence a drceného mramoru, která, je po vytvrdnutí velmi odolná jak vůči vlhkosti, tak proti plísním. V designovém rodinném domě na Praze-západ jsme provedli aplikaci benátského štuku a antické malby. Vzorník barev - katalog barev a rozdělení barevných odstínů barev. Na stěnách a stropu recepce je použit benátský štuk Marmorino Naturale firmy Oikos.


Helena Dařbujánová, Ing. Jeho hladký povrch stačí pouze otřít suchým nebo vlhkým hadrem. Neměl by přijít do styku s tekoucí vodou, proto se např. Použitím antických zemin florentských se dosahuje úpravy interiérů v antickém stylu. Jedná se o ekologický, otěruvzdorný, omyvatelný a prodyšný materiál.


Díky této vlastnosti je vhodný i na památkové objekty a na povrchy ošetřené sanační maltou. Zároveň má bohatou škálu použití. Ideální je zejména na stropy a stěny různých slavnostních prostor, dále do hal, hotelu či obývacích místností. Díky svému unikátnímu vzhledu vytvoří na všech omítkách neodolatelný vzhled a propůjčí. Luxusní povrchy – možná dostupnější, než jste si mysleli.


Když se řekne “italský” Všechny barvy inspirace. Perleťový benátský štuk Sinfonie di luce je akrylátová stěrková hmota podobající se benátskému štuku vytvářející perleťově sametový povrch s typickými barevnými přechody, které vyniknou zvláště při odrazech světla. Je pro vnitřní i venkovní použití.


Kde využijete Marocký štuk TADELAKT Marocký štuk TADELAKT můžete aplikovat na oblé či oválné plochy, kde vynikne jeho tvárnost a výjimečnost. Vytváří lesklý povrch s barevnými přechody. Nanáší se do členitých sprchových koutů či kolem van, atypických umyvadel, poliček a jiných doplňků. Kombinace zemitých přírodních barev, zlatavých odlesků a nadčasové krásy mramoru vytváří až neuvěřitelné efekty, které promění každý interiér v království luxusu a prestiže.


Vyniká naprosto hladkým a lesklým vzhledem. Velice dobře poslouží však i na schodišti, kde zabrání rychlému zašpinění stěn. Kromě jasně dekorativního rázu je velmi praktický – nedrží se na něm prach (Díky alkalickému charakteru benátského štuku je odolný proti plísním i řasám.), je prodyšný a odráží práci lidských rukou, což mu dodává osobního rázu.


Benátský štuk, včetně štuku RAFFAELLO, představuje luxusní úpravu povrchů dodávající prostoru punc elegance a originality. Tato exkluzivní technika pochází již z dob starověku a největšího rozkvětu se dočkala v období italské renesance. Díky dlouholetým zkušenostem jsme schopni vše zrealizovat dle Vašich požadavků a potřeb.


Zdarma vyhotovíme cenovou nabídku, poradíme s výběrem barev a materiálu. D íky její vysoké estetické hodnotě může účinně zdobit interiéry. Dekorativní malba na zeď zvýrazní část vašeho pokoje a dodá mu neobyčejný vzhled.


Výborně se hodí nejen do domácností,ale i do komerčních prostor. Barva s efektem rosy Barva s efektem rzi GOTE. Naše firma se zabývá dekoračními omítkami jako jsou marmorino, imitace betonu, benátský štuk a mnoho dalších. Tyto dekorační stěrky jsou ideální. Najděte dodavatele pro téma benátský štuk.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky