středa 28. února 2018

Odpuzovac krtku

Plašič na krtky - Format. Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. Odhani polni mysi, krtky, hryzce a hrabose.


POPIS PriSTROJE Pristroj odhani krome. Tento produkt je možné zaslat na dobírku. Pokud máte zájem o nákup na dobírku, napište nám to do komentáře na konci objednávky. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Elektronický odpuzovač krtků - DERAMAX Cvrček. Deramax Cvrček - Zahradní odpuzovač a plašič krtků. Na jedny baterie funkční provoz až rok. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Odpuzovač zvěře - ZAHRADA. Solární panel: x mm. Frekvence vibrací: sekundový interval. Přicházíte s krtkem o rozum?


Odežeňte krtka k sousedům! Jak na krtka, krtek na zahradě, jak se zbavit krtka. Pořiďte si krtkoplaš a skoncujte s krtky. Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač-plašič krtků, hryzců, hrabošů apod. Pachové hradníky nebo chcete-li pachové ploty pomáhají myslivcům, ale i zemědělcům.


Myslivec použije pachový ohradník zejména k ochraně zvěře, ale. Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun. Postřik na kuny do auta i do objektu. Ultrazvukové odpuzovače kun do auta. Přírodní přípravek na odehnání krtků.


Odhrábnete krtinu a do ní vložíte kuličku. Zápach se postupně uvolňuje a šíří se systémem chodeb. Není nic horšího než trávník posetý krtinami.


Parazitické hlístice rodu Steinernema feltiae likvidují larvy smutnic v půdě. Pomocí hlístic Steinernema se smutnic zbavíte snadno a spolehlivě. Zvukový a vibrační odpuzovač-plašič krtků, hryzců apod.


Při použití kvalitních alkalických baterií provoz až rok ! Chrání pozemek před krtinci. Bezpečný pro domácí zvířata. Přípravky k odpuzení krtků - solární odpuzovače, chemické bariéry, trávníková hnojiva s odpuzujícím účinkem proti krtkům. Past čelisťová na myši, krtky, myšice, hraboše a hryzce. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp.


Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Zbavte se myší pomocí plašiče hlodavců. Pro koho jsou vhodné plašiče myší a jiných hlodavců?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky