pondělí 7. května 2018

Aquacentrum hradec králové

Sparen Sie mit unserem Genius-Treueprogramm. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Schnell und einfach zu nutzen. Aquacentrum v Městských lázních Vás srdečně zve k návštěvě. Nabízíme řadu atrakcí, ze kterých si jistě vyberete! Můžete se projet tobogánem, zaplavat si v bazénu, užít si umělé vlnobití, poležet si ve vířivce či horkém bazénku. V bazénu jsou instalovány vodní trysky a umělý proud.


Nejen pro mládež je určen 82m dlohý tobogán se světelnými efekty, pro děti je připraven dětský bazén s umělou říčkou, na návštěvníky, kteří si chtějí odpočinout čeká kruhový bazén s perličkovými lůžky. Dále spravuje městské domy a soukromé domy v Hradci Králové. V královéhradeckém aquacentru si každý najde to své.

Zahrnuje městské lázně rekonstruované na „aquapark“, které jsou propojené s m plaveckým bazénem. Byt poskytuje svým hostům pohodlné ubytování během dovolené, pracovního volna či při služební cestě. Koupaliště Flošna letní koupaliště.


Choose from the largest offer accommodations. Book directly at the owner at the lowest price. Areál je plně vybaven a připraven nenes na dospělé, ale i dětské návštěvníky, kteří jistě ocení celou řadu zajímavých vodních atrakcí.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Městské lázně - aquapark nabízí řadu atrakcí. Garance stejné nebo nižší ceny. Jarní prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci. Stejně jako celý týden bude ale i tento víkend plný akcí, které ocení nejenom děti, ale i jejich rodiče.


Leží sto kilometrů východně od Prahy na soutoku řek Labe a Orlice. Evropská kuriozita a multifunkční vana Již naši předkové si libovali v různých technických vychytávkách a zcela cizí jim nebyl ani svět wellness a rekreace. Královéhradecké městské lázně - aquacentrum nabízejí řadu vodních atrakcí, ze kterých si vybere snad každý. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování.


Lowest Rates Guaranteed.

Hradec Králové je krajským městem. Areál Archeoparku pravěku ve Všestarech nabízí výjimečnou expozici pravěku s názornými ukázkami dobových staveb, řemesel, zvyků a obyčejů. Mžete se projet tobogánem, zaplavat si v bazénu, užít si umělé vlnobití, poležet si v ve. V současné době jsou jediným aquaparkem v Hradci Králové.


Umístění: U největšího z rybníků v okolí Hradce Králové. V Hradci Králové a okolí se toho děje opravdu hodně. Jedná se o krásný víceúčelový areál, který je samozřejmě určen nejen pro lázeňské hosty, ale také pro všechny milovníky aktivního odpočinku a vodních radovánek.


Z řady atrakcí si určitě vyberete. Jirka Král představil krále zvířat veřejnosti v Safari Parku Dvůr Králové 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky