pondělí 7. května 2018

Strážnice koupaliště

Město Strážnice je meka folklóru. Leží v panenské přírodě Bílých Karpat a kvalitní moravské víno zde teče proudem. Strážnice koupaliště - teplota 38°C ☀️ Teplota plaveckého, dětského bazénu příjemných 28°C Přijďte si odpočinout a zchladit se. Samozřejmostí jsou sociální zařízení a šatny. Poskytujete zajímavou službu v oblasti cestovního ruchu v okolí Baťova kanálu a chcete o ní na našem portále bezplatně informovat návštěvníky?


V červenci a srpnu i večerní koupání.

Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Dobré sobotní ráno z campu ☀️, Festival Strážnice je v plném proudu. Pro všechny naše hosty přikládáme mapu areálu festivalu a krátké ohlédnutí za včerejším skvělým večerem. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Při nepříznivém počasí může provozovatel přírodní koupaliště na přechodnou dobu uzavřít!


Otevírací doba a vstupné v měsíci červnu: pracovní dny - od 14. V areálu najdete velké množství sportovních hřišť (volejbal, plážový volejbal, stolní tenis, tenis, plážový fotbal, lezecká stěna, koš na basketbal, petanque, badminton, nohejbal) a koupaliště. Dnešní Strážnice je známá jako kulturní město, kde se tradičně koná vyhlášený folklórní festival a řada významných kulturních akcí. Najdete zde víceúčelový bazén dlouhý skoro metrů, rozdělený na plaveckou a.

Advanced search (Pets, pool, internet,) You do not have time to search? Mimo prázdninovou rekreační sezonu je autokempink využíván k ubytování zájezdů spojených většinou s návštěvou Strážnice a jejich kulturních památek a případně návštěvou vinných sklepů v sousedním Petrově nebo ve Bzenci. V areálu kempu se nachází koupaliště s tobogánem a pro cyklisty je k dispozici uzamykatelná úschovna kol.


Kúpalisko Zlatnícka dolina. Tyto stránky byly vyrobeny za finanční podpory. Koupaliště v Hodoníně patří mezi největší a nejmodernější u nás. Rozšírené vyhľadávanie (Domáce zviera, bazén, internet,) Nemáte čas hľadať?


Slovácko - úplný průvodce regionem. Pecka, Region Hradec Králové. Campingausrüstung: Zeltplatz, Hütten. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Strážnice je malebné město nacházející se na jižní Moravě, v kraji vína, folkloru, pohostinnosti a také nezapomenutelných zážitků… Naleznete zde zámek s anglickým parkem , ve kterém se nachází dva amfiteátry, hlavní dějiště známého Mezinárodního folklorního festivalu, který se každoročně koná poslední víkend v červnu. Před vchodem je dostatečně velké nezpevněné parkoviště. V areálu letního koupaliště v Hodoníně pak můžete využít bazén pro plavce 50xm, skokanský bazén 12xm se skokanskou věží, mělčí rekreační bazén 50xm, dětské brouzdaliště, travnatou odpočinkovou plochu a občerstvení. Ve všech bazénech jsou umístěny skluzavky. Pro sportovní vyžití je zde k dispozici hřiště na volejbal, plážový volejbal, nohejbal, stolní tenis, minigolf, kuželky a dětské hřiště.


Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde přijíždějí na týdenní pobyty.

V období mimo hlavní sezónu k nám přijíždějí hlavně početnější skupiny za návštěvou kulturních památek, cyklistických stezek či vinných sklepů v okolí Strážnice (Petrov, Bzenec). Pro skupiny nad osob je náš kemp otevřen celoročně. Popis: Mezinárodní folklorní festival Strážnice - nejvýznamnější a nejstarší folklorní festival v České republice. Strážnické slavnosti, to jsou tři dny písní a tanců v podání zahraničních, domácích folklorních souborů, slavnostní průvo jarmark s ukázkami řemeslnné výroby.


Ubytování u stodole - Strážnice, budete mít možnost poznat nové cyklostesky, Baťův kanál, místní folklor a skvělé místní víno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky