pondělí 7. května 2018

Jahody vraňany samosběr

Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká kvalita a zdravotní stav rostlin a předností přátelský kontakt se zákazníkem. Rodinný přístup farmy znamená vysokou produktivitu práce a kvalitu pro zákazníka ve všech směrech. Věříme,že jste si natrhali dostatečné zásoby.


Přes toto všechno mi cena přišla oproti jiným samosběrům opravdu vysoká.

Nejsem žádný škarohlí ale myslím, že by s tím majitel měl něco udělat. Václav Macháček – Kunratické jahody. Jahodárny v okolí Prahy. Vraňany 23 km od Kralup nad Vltavou. Nakoupíte zde mnoho zeleniny – mrkev, kedluben, brambory, ředkvičky, cibulku, atd.


Budeme se snažit mít otevřeno do hodin, ale nyní nelze odhadnout, kolik přijede sběračů. Proto doporučujeme sledovat naše stránky, kde budeme aktuálně informovat. Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha!


Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích.

Provádíme samosběr a prodej natrhaných plodů jahod a prodáváme uznanou sadbu jahod. Naše plantáže se nachází v Havlíčkově Brodě - část Vršovice a v. V tuto chvíli koupíte i jahody, jen to budete mít bez práce, ve Vraňanech je nabízí již nasbírané. Jeden kilogram vás vyjde na korun, první jakost potom na 90.


Dále prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod. Po celý rok nabízíme sazenice jahod a. Dnes nás bylo tolik, že už jsem se ani já nevešla #129335;#127996;‍♀️ Tak snad v pátek #128515;#128170;#127996; Těším se! Trhají se zralé plody všech velikostí. Meziřady jsou podložené slamou jako koberec. Zaručujeme Vám, že si od nás koupíte české sazeničky i jahody ! Z důvodu velkého zájmu sbíraných jaho samosběr zrušen.


Rozšíření našeho sortimentu: Náš sortiment jsme rozšířili o dvě odrůdy: Malwi. Kde nás najdete Mezi obcí Doksany a dálnicí D8. Z ovoce vyrábíme naše vynikající domácí džemy. Jsme držiteli ocenění Regionální potravina a ovoce pěstujeme v rámci integrované ochrany, splňujeme všechny bezpečnostní požadavky na kvalitu ovoce a zdravotní bezpečnost spotřebitele. Pořídíte tu i sazenice různých druhů jaho později je v nabídce i sklizeň jablek a brambor.


Samosběr Zdice Začátek sklizně bude upřesněn mezi 3. Na jahody se můžete vypravit i jinam. Počátkem léta každoročně začíná sezóna jahod.

Sladkých červených plodů nevelkých rozměrů, které chutnají snad úplně všem. Doba, po kterou jsou jahody k dostání, není nijak dlouhá, zároveň ceny na pultech obchod. Aktuální informace: Sklizeň jahod je u konce. Prodej natrhaných jahod ukončen 24.


Prosíme sledujete aktuální informace pro přípa že by některý ze samosběrů byl předčasně ukončen. Děkujeme a těšíme se na sklizeň. Nechte si zvážit vlastní nádobu, ať za ní neplatíte.


Nepoškozujte porost jahod a nevstupujte do okolních porostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky