čtvrtek 3. května 2018

Motorové sekačky bez pojezdu

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Absence vlastního pojezdu přináší jak pozitiva, tak negativa. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě.


Sekačky vhodné na menší plochy. Díky nízké váze a ovladatelnosti jsou použitelné kdekoliv.

Snadná údržba a bezproblémový provoz jsou hlavními přednostmi těchto strojů. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Ve skupině motorové sekačky bez pojezdu s motorem briggsstratton máte na výběr produkty od několika.


Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Benzínové - motorové sekačky na trávu bez pojezdu.


P-B benzínová sekačka AL-KO Classic 4. To je kvalita od Italského výrobce AMA. Tyto motorové sekačky se montují ve výrobních závodech poblíž Modeny což je oblast proslulá výrobou Ferrari, Ducati a dalších motoristických lahůdek.

Benzinové sekačky bývají výkonnější a nemusíte za sebou tahat přívodový elektrický kabel. Pokud však nechcete jezdit pravidelně pro benzín, vhodnou alternativou může být akumulátorová sekačka, u níž pouze dobijete baterii a můžete opět sekat. Nabízíme široký výběr sekaček Stiga, Bosch, Vega a mnoho dalších. Tyto motory, které bezpochyby patří k nejkvalitnějším a nejspolehlivějším na světě, jsou v USA vyráběny již déle než 1let. Pro snadnější pohyb a manipulaci se strojem v terénu dodáváme motorové sekačky na trávu s pojezdem, ale i jejich levnější variantu - bez pojezdu.


Zakupte si motorovou sekačku u nás, při ceně nad 5. Tato travní sekačka bez pojezdu je určena pro uživatele, který klade vysoké nároky na spolehlivost a snadnou obsluhu a svým výkonem a záběrem sekání je vhodná na travnaté plochy o velikosti do 5m2. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Oproti elektrickým sekačkám mají benzínové sekačky silnější motory a větší sběrný koš.


Pokud chcete aby košení trávy bylo pro Vás co nejlehčí, doporučujeme si vybrat benzínovou sekačku s pojezdem. Pořizovací cena této zahradní techniky je vyšší, ale vynahradí Vám to tím, že mají velmi dlouhou životnost. Konstrukce je založena na kvalitním plechovém šasi, dokáží trávu nejen sekat ale i mulčovat nebo ponechávat na trávníku.


Robustní design a ocelový skelet. Porovnání cen motorove sekacky bez pojezdu , srovnání cen motorove sekacky bez pojezdu na portálu HLEDEJCENY. MOTOROVÉ JEDNOTKY, SESTAVA DAKR PANTER, SESTAVA DAKR RZS, SESTAVA PUBERT.


Bez pojezdu Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Většina internetových prohlížečů je. Manipulace s touto sekačkou je totiž oproti její kolegyni s.

Nabízejí více výkonu než sekačky elektrické a navíc nejsou závislé na přívodním kabelu. Zvládnou posekat i vyšší a hustší travní porost. Posekanou trávu sbírají do koše. Pokud nebudete chtít trávu sbírat a někde na zahradě skladovat, můžete mulčovat.


Dovnitř sekačky lze vsunout mulčovací vložku. Kombinovaně lze střídat mulčovaní a sběr do koše nebo výhoz dozadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky