čtvrtek 3. května 2018

Nafukovaci lehatko do vody

S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Sedátko do vody se síťovou podlahou o průměru 135cm. Lenoška do vody o rozměru cca 1x 122cm.


Uvedená cena je za 1kus lehátka. Kvalitní provedení značky Intex. Hračky do vody a vodní pistole. Vyhrát si můžete s nafukovacími balóny i zvířátky nebo nafukovacími atrakcemi v podobě volejbalové sady nebo basketbalového koše.


Držadla pro větší komfort. Jedná se o novinku od fy. Je vyrobeno z kvalitního a zdravotně. V katalogu nemáme podrobnější informace o nafukovaci kreslo do vody.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Výrobci Intex (9) Cena Od nejprodávanějšího Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Na dovolené nesmí chybět nafukovací lehátka,jsou úžasné na blbnutí ve vodě, ale zároveň na odpočinek, z naší ohromné. Děti s ním zažijí spoustu zábavy, rodiče je využijí spíše k lenošení na vodní hladině.


Příjemné houpání na vlnkách je uklidňující, osvěžující, zkrátka po všech stránkách příjemné. Zejména nafukovací lehátka do bazénu naše ratolesti nikdy neomrzí. Na bazén, do moře či na přehradu, všechna tyto místa jsou pro lehátka jako stvořená. Veľký nafukovacie páv do vody.


Páv je dodávaný s držiakom na pohár, takže nikdy nebudete smädný po vode. Lehátka do každé rodiny! Nafukovacie páv o veľkosti 1× 164cm.


Kontakt Sídlo: HANNO CZ s. Adresa pro zasílání reklamací: HANNO CZ s. Brázdit vody bazénu, rybníka, jezera i moře máte možnost jak na krásné bílé labuti, tak v čokoládovém donutu, na lízátku, na sytě růžovém plameňáku a mnohých dalších. Součástí je opravná záplata. Udělejte radost svým dětem a. Mondo dětské lehátko do vody Surf Rider Hello Kitty od italského výrobce pro dívky od let je v jemné růžové barvě s obrázkem dětmi oblíbené kočičky Hello Kitty na surfu. Nemusíte navíc být na suchu, do praktického otvoru si uložíte láhev s pitím. Díky dvěma stabilním úchytům po stranách je zaručena vaše stabilita a kvalitní odpočinek.


S týmto veselým kruhom si deti užijú vo vode veľa zábavy a zároveň si budú bezpečnejšie zdokonaľovať svoje plavecké zručnosti. Plávacie pomôcka pre deti má rozmery cca cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Svědčí o tom i vynikající výsledky v testech nafukovacích lehátek do vody a uživatelských recenzích. Jde tedy spíše o menší model, o to víc ale potěší kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Nevýhoda,dlouhá čekací doba 5dnů (přitom se slibuje do dvou prac. dnů) a výběr barvy nebyl vůbec možný,místo objednané modré jsme obrželi oranžovou!


Veselé vodní hrátky pro malé i velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky