středa 2. května 2018

Nafukovací skluzavka do vody

Kvalitní provedení značky Intex. Lehátka do vody Stejně jako nafukovací člun , i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Skvěle se hodí jako doplněk k bazénům.


Pět vzduchových komor, pevná madla i schůdky zajišťují bezpečné hraní. Nafukovací skluzavka je určena jako přídavný zábavný prvek do bazénu.

A masivní testovaný vinyl, ze kterého jsou vyrobeny všechny součásti, je zárukou nejen mimořádné odolnosti, ale také dlouhé životnosti. A pro případ nechtěného protržení je přibalena opravná záplata. Porovnání cen nafukovaci skluzavka do bazenu, srovnání cen nafukovaci skluzavka do bazenu na portálu HLEDEJCENY. MAC TOYS - nafukovací hračka do vody - Nemo, Pro děti od: let Léto klepe na dveře as ním přichází i vodní radovánky!


Vyžaduje to nejen velkou snahu a trpělivost rodičů, ale i dětí. Pro podporu zábavy nabízí osvěžení sprchou, po napojení na zahradní hadice. Rozměry: 3× 2× 1cm. Naše společnost zajišťuje prodej a výrobu nafukovacích skluzavek.


Osazuje se na okraj pevné.

V katalogu nemáme podrobnější informace o nafukovací skluzavka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. K dispozici tři potisky, viz foto. Mega nafukovací lehátko do vody s motivem kačenky.


Luxusný nafukovací bazén Intex family Lounge 2× 2× 76cm si vaše deti jednoducho zamilujú. Netlačte sa v lete na kúpalisku a pripravte vášmu dieťaťu bazénik v pohodlí záhrady. Bazén je zložený z dvoch komôr. Je vybavený vypúšťacím ventilom pre rýchle vypustenie vody, nafukovacou sedačkou a otvormi pre nápoj. Soutěžte s rodinou a přáteli a uvidíte, jak dlouho.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Do doby než se urval brzdící límec to byla super zábava pro děti. Kdyby to ale nebylo ve slevě, tak by to byla drahá sranda na jedno odpoledne. Bavte se a zůstaňte aktivní ve vodní skluznici vodní zóny!


Tento tobogán obsahuje m jednoprůchodovou vodní skluzavku s rozstřikovaným bazénkem a stěnami vody na nárazníky! Je velikosti x x m. Vodní skluzavka se sprchou většího rozměru je vhodná pro osazení na okraj pevného bazénu.

Je přizpůsobená možnosti napojení na zahradní hadici. Do vody Velký výběr nafukovacích bazénů a hraček, s nimiž si užijete spoustu legrace. Hrací centra, plážové pálky i nafukovací delfíni – desítky hraček do vody skladem. NAFUKOVACÍ KRUH, 1 nový výrobek!


Originální kruh jistě pomůže při výuce plavání. Užijte si léto a vodní hrátky naplno! Zpestřete dovádění v bazénu sobě i vašim dětem vychytanou. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť s nástupní výškou 1cm.


Zaručeně si užijete spoustu zábavy a legrace. Kdo by nechtěl zažít letní dny, které zaručeně budou stát za to. Tahle skluzavka je praktická a hlavně u nás ji koupíte za super cenu.


Zkuste frázi Nafukovaci skluzavka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Skluzavku lze namočit vodou pomocí zahradní hadice. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Dvojité nafukovací sedátko do vody.


Sedátko má dvě místa k sezení se dvěma opěradly. Každé sezení má síťové dno a držák na pití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky