čtvrtek 3. května 2018

Zahradní sluneční deštníky

Maloobchodní i velkoobchodní prodej - deštníky , zahradní nábytek, polstry, slunečníky. Značky Doppler, Derby, Tamaris, S. Elegantní slunečníky pro blahodárný stín. Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník.


Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního.

Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek. Stříška je právě ta část zahradní houpačky, která je nejvíce vystavena přírodním vlivům, jako je déšť nebo sluneční paprsky. Pokud je na ní znát, že svou funkci dobře už plní. Pro mnohé z nás je léto synonymem pobytu venku.


Díky zahradnímu slunečníku můžete na čerstvém vzduchu trávit času ještě více! Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás.

Váš průvodce světem zahradních slunečníků. Tento užitečný pomocník vám pomůže v parných slunečních letních dnech. Velký zahradní deštník vyžaduje pro dostatečnou stabilitu silný robustní podstavec. Kvalitní zahradní polstry a nábytek. Kdežto menší slunečník na balkon je možné ukotvit přímo k zábradlí.


Nabízíme zahradní nábytek, zahradní křesla, stoly, lehátka, lavice, zahradní houpačky i sestavy zahradního nábytku. V případě, že si nejste jisti správnou volbou, kontaktujte nás a my Vám vhodný nábytek pomůžeme vybrat. Nabízíme ale i další zboží pro ochranu proti slunci: zahradní pavilony, party stany a sluneční plachty.


Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Deštníky s kvalitní konstrukcí ze sklolaminátu, hliníku a oceli. Mini deštníky do kabelky. Více o nabídce deštníků.


Výběr zahradních houpaček. Chraňte se před nenechavými slunečními paprsky a na zahradu i terasu postavte stylový a funkční slunečník, který vám dopřeje chvíle v příjemném stínu. Tyto klasické – malé i velké zahradní slunečníky – ale většinou nedisponují stojanem, jako zahradní slunečníky s boční nohou.

Je to ale výhoda, protože i stojan pro slunečník může působit jako zahradní dekorace a tak je vlastně dobře, že si ho můžete vybrat sami. Mezi nejrozšířenější patří zahradní deštník s kovovou konstrukcí, která bývá vyrobena z oceli, hliníku či slitiny. Další rozšířenou variantou jsou dřevěné konstrukce z ovocných a jiných dřevin. V obou případech by měla být konstrukce opatřena ochranným nátěrem, který ji ochrání před vlivy počasí.


Příslušenství slunečních clon. Příslušenství ke slunečníkům Žulové stojany. Aktuální otevírací dobu a mapu jak se k nám dostanete najdete zde.


Obchod provozuje: spoint distribution s. Sluneční clony Doppler a Derby. Zahradní slunečníky a doplňky. Pořiďte si zahradní lehátko na FAVI.


Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové, ratanové a kovové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky