středa 26. září 2018

Dřevěný trakař

Máte-li velké vnitřní prostory třeba na vaší chalupě, dřevěný trakař zajisté najde místo i ve vašem interiéru jako velmi originální a stylový bytový doplněk. Dřevěný trakař ozdobený květináči nebo truhlíky s kvetoucími květinami bude chloubou vaší zahrady. Trakař je vyroben z tvrdého dřeva a můžete jej natřít barvou dle libosti. Nám se velice osvědčila tenkovrstvá lazura značky LUXOL, díky které trakař můžete nechat klidně venku a venkovní povětrnostní podmínky mu nijak neuškodí. Použijte trakař jako funkční dopravní prostředek nebo jako stylový podstavec třeba pod truhlíky a květináče s vašimi oblíbenými květinami.


Využití trakaře se meze nekladou.

Stylová dřevěná dekorace do bytu, na chalupu nebo na zahradu. Vyrobeno z výběrového masivního dřeva (borovice). Kolo je otočné a dodává se demontované. Je vyrobený z výběrového masivního dřeva (borovice). Trakař a la květináč nebo truhlík potěší nejednoho zahradní nebo zahradnici.


Uděláte s ním radost sobě, ale také svým blízkým. Je to totiž velmi oblíbený dárek pro každého, kdo má zahradu nebo velkou terasu. ROZMĚRY: Délka 1x výška x šířka cm.

Malý dřevěný trakař v délce 60cm. Plně funkční replika skutečného trakaře. Kolečko se lehce otáčí a trakářek je možné tlačit.


Vyroben je však za účelem dekorace a jako zahradní doplněk. Popis: Rozměry: cca 109x3 kolo 27. Prodám dřevěný trakař po renovaci. Zahradní dekorace trakař je vyrobená z přírodního smrkového materiálu v nelakovaném provedení.


Dekorační květináč trakař d. Nejen pěknou dekoraci, ale také praktického pomocníka na dvorek či na zahrádku představují dřevěné trakaře a kolečka naší výroby. Mají rozměry, které budou vyhovovat všem menším dětem. Ty se tak s vaší pomocí mohou snadno učit zahradničení. Velký dřevěný trakař v délce 120cm. Krásná dekorace na zahradu.


Trakař MOKAŘ s akumulátorovým pohonem Mechanický trakař nazývaný MOKAŘ je opravdu pomocník do lesa i zahradu. Stačí otočit rukojetí a jedete. Konstrukce je vyrobena z odolného.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů trakař.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Trakař je po celkové renovaci - preventivně ošetřen proti škůdcům, penetrován, povrchově ošetřen proti venkovním vlivům. Dřevo je ve velice zachovalém, nepoškozeném stavu. Lze zaslat přepravní firmou - cena cca.


Povrchová úprava je provedena ekologickým lakem. Veškeré naše zboží rozvážíme pravidelnými rozvozy po celé ČR. Kolo má otočné a eplechované po obvodu. Kvalitní řemeslné provedení - práce českých rukou.


Tradiční, ručně vyráběný a plně funkční trakař. Tělo je vyrobené z kvalitního smrkového dřeva a kolo z tvrdého jasanového nebo dubového dřeva. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky