čtvrtek 20. září 2018

Sklizeň obilovin

This feature is not available right now. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Postup sklizně obilovin a řepky k 28. Důvodem je hlavně očekávané zvýšení průměrného hektarového výnosu o téměř sedm procent na tuny. Oznámil to Český statistický úřad.


Podle prvních odhadů sklidí zemědělci na území Česka více než sedm milionů tun obilí. Důvodem je zejména očekávané zvýšení průměrného hektarového výnosu o téměř sedm procent na tuny. How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). Důvodem je zvýšení průměrného hektarového výnosu i rozšíření ploch osetých obilovinami.


Při porovnání sklizní základních obilovin a řepky dle zjištění SZIF a dle druhého odhadu sklizně ČSÚ je patrný vyšší rozdíl výše sklizně jak u obilovin, tak u řepky. Provádíme sklizeň řepky, obilovin, slunečnice a kukuřice na zrno. K dispozici máme pronajaté stroje všech známých výrobců sklízecích mlátiček, všech technických provedení, záběrů a výkonových charakteristik. Hektarové výnosy klesly u všech obilovin kromě pšenice jarní a ovsa. Sklizeň provádíme na území SR, Moravy, Čech a PLR.


Meziroční pokles výnosu i sklizně byl u brambor, cukrovky, luskovin a kukuřice. Vzrostl výnos i sklizeň řepky. Provádím sklizeň obilovin a olejnin kombajnem Claas Mega 204.


Hartl a Šesták - nabízíme zemědělské služby jako setí, plečkování, sklizeň obilovin a další práce. Vyšší sklizeň zaznamenaly jarní pšenice a ječmen, žito, oves a triticale. Výkonnost stroje hektarů za den. Jsme schopni sklízet obiloviny, technické plodiny (např.ostropestřec) na podzim kukuřici osmiřádkovým adaptérem New Holland. Nabízíme také i sklizeň obilovin , řepky a zrnové kukuřice pomocí kombajnu, včetně odvozu zrna, nabízíme i. Konečná čísla o loňské úrodě zemědělských plodin na svém webu zveřejnil Český statistický úřad.


Z dlouhodobých údajů vyplývá, že šlo o třetí nejvyšší produkci v české historii. V úterý to uvedl Český statistický úřad (ČSÚ) na základě prvních letošních odhadů sklizně k 10. Očekává se o pětinu vyšší úroda obilovin v kraji.


Na základě prvních letošních odhadů sklizně k 10. Používáme obilní kombajn CLASS LEXION 5se záběrem metru. My ji máme a to nám umožňuje, sklidit veškerou zemědělskou produkci rychle a bez jejího zbytečného poničení. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.


Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Celosvětový podíl obilovin na lidské výživě je odhadován na 60–. Ke sklizni jsme schopni nabídnout i odvozové prostředky a to jak traktorové návěsy tak i nákladní automobily – soupravy s vlekem. Včetně kukuřice na zrno se očekává úroda 2milionu tun obilovin. Vyplývá to z odhadu, který dnes podle stavu k 15.


I při letošní nižší předpokládané úrodě základních obilovin nedostatek těchto strategických komodit v České republice nehrozí. Předpověď, kterou ve čtvrtek vydal Český statistický úřa se může zdát optimistická. Ukazuje, že sklizeň obilovin letos vzroste až o procenta. Meziročně jsou žňové práce pomalejší, loni touto dobou bylo. Letošní sklizeň je zhruba v polovině, zbývá sklidit procent ploch základních obilovin.


Kombajnová sklizeň obilovin , olejnin a luskovin je prováděna sklízecími mlátičkami Claas LEXION: Mlátička č. XI LEXION 55 žací vál typ vario m. XII LEXION 57 žací vál typ vario m. Všechny sklízecí mlátičky jsou vybaveny řepkovou výbavou, metači plev, výnosoměry a vlhkoměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky