středa 19. září 2018

Skládací slunečník

V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. V našem sortimentu můžete nalézt skládací deštníky nebo holové deštníky, lišící se mechanismem otevírání, můžeme nabídnout lehké a skladné manuální deštníky, pro ten nejvyšší komfort automatické deštníky. Zahradní skládací slunečník o průměru materiálu 3cm. Hodí se na terasu, velký balkon, zahradu i na výlet s rodinou.


Naše slunečníky jsou nejlepší volbou ochrany před sluncem nebo deštěm. Slunečník byl vyroben z nejlepších materiálů a také je voděodolný.

Velice praktický, díky pevnému látkovému pouzdru s odvětrávací síťkou a popruhu na rameno nebo na záda. Už si nemusíte půjčovat na pláži slunečník, vozte si svůj vlastní. Plážový skládací slunečník 29.


Category: Móda Chystám se odpočívat, chci se se mnou vzít minimálně všeho, a sestavený seznam bude nutně zahrnovat plážový skládací deštník, chránící před sluncem. Včetně skládacího podstavce. Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás.


Lehátko Milano má rozměr 180x54xcm. Spodní strana je zhotovena z PVC, horní z bavlny, výplň molitan.

Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také. Jak víte, existují deštníky, které chrání nejen před deštěm, ale i před sluncem. Dívky, které chtějí dobré, zdravé opálení, pohodlnou dovolenou, nezapomeňte o této užitečné atributu na pláži.


Tento skládací zahradní slunečník je postaven na velmi pevné a. Velikost v rozloženém stavu 85×85×35cm. Skládací kovový stojan na slunečník. Bílá barva, průměr mm. Stojan je po rozložení vhodné zatížit betonovou dlažbou pro zajištění stability, max.


Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi. Zařaďte do svých propagačních materiálů i praktické firemní slunečníky. Potiskneme je vaším logem. Elegantní barva skvěle odráží sluneční paprsky a díky prodyšné látce. Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma.


Prodám nepoužívaný, snadnosložitelný slunečník průměrem deštníku 3m. Plachta slunečníku je vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru, který velmi dobře odolává povětrnostním podmínkám. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma skládací slunečník.


Ušetříte tak čas i peníze.

Pevná konstrukce, možnost nastavení výšky a sklonu poskytují pohodlné používání po mnoho let. Původní cena: 9- Kč Akční vyvolávací cena: 4- Kč Sleva: Dětský skládací slunečník , AKCELAND. Prodáváme tak jak vidíte na obrázcích. XL plážový slunečník s bočními zástěnami poskytuje ještě větší stín a chrání proti větru.


Jednoduché použití, přenášení. Průhledný deštník PVC s barevnými kytičkami. Pánský skládací deštník CAMBRIDGE černý.


To, že první impuls mořského větru nedeformuje slunečník , jeho rám musí být vyroben z odolného materiálu. Nepochybně nejodolnější materiál je ocel. Podstavec pro slunečník – praktický i vzhledově přitažlivý Dávno neplatí, že by podstavce pod slunečníky platily za nevzhledné pomocníky, kteří s vámi trávili čas na zahradě, držely stabilitu slunečníku nad vámi, ale v podstatě jim nikdo nevěnoval sebemenší pozornost. Nabízíme i velké slunečníky.


Vytvoří příjemný stín, do kterého se budete moci schovat před úporným sluncem. Poradíme vám, podle čeho vybrat slunečník na zahradu, který zpříjemní i ty nejteplejší dny horkého léta nebo jaké jsou jeho alternativy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky