čtvrtek 27. září 2018

Rotační sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Testsieger und erzielte den Bestwert. Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


V nabídce Mountfieldu naleznete široký sortiment špičkových sekaček na trávu od renomovaných světových výrobců (např. GGP, Oleo-Mac nebo Greenworks).

Prodám novou rotační sekačku Wirax,Lisicky a Z-1se třemi noži,klíčem ,plachtou. Masivní sekačka s dvěma protiběžnými bubny,převodovkou v olejové lázni. Pojez Mulčování Kvalitní zpracování, bohatá výbava, variabilita funkcí a skvělý ergonomický design, to jsou přednosti této univerzální sekačky s pojezdem určené pro středně velké travnaté plochy. Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm.


Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m Bez pojezdu. Rotační benzínové sekačky. Prodám rotační bubnovou sekačku s rozhozem posečené trávy, novou.


BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpře elektrostart.

Honda HP, dvě rychlosti vpřed. Macháček Libor - Přímý dovozce agrotechniky Vám nabízí traktorové sekačky - rotační žací stroje za bezkonkurenční ceny, doprava až k Vám na Vaši farmu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Popis Benzínová sekačka s velkou šířkou.


Spolehlivá sekačka , se kterou vám půjde sečení od ruky. Sekačka nabízí možnost Edge cutting – pohodlného sečení podél plotů a zdí. Výška sekání se nastavuje centrálně.


Vyberte si sekačku z naší nabídky. Pokud potřebujete poradit kterou sekačku si pořídit, která je vhodná pro váš terén kontaktujte nás. Bezproblémové sekání v blízkosti okrajů S bočními hřebeny může sekačka sekat v blízkosti zdí nebo okrajů trávníku. Jedná se o nejmenší a nejlehčí sekačku z naší nabídky.


AL-KO Benzínová rotační sekačka Classic 5. Oceníte kvalitní zpracování, rychlé nastavení výšky sečení i madlo pro snadné přenášení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Nabízíme vám zahradní techniku za výhodné ceny. Více na zavlahari-eshop.


Je osazena čtyřtaktním motorem VARI XP-2s obsahem 1ccm.

Osazena je velice výkonným asynchronním motorem s kotvou nakrátko, jehož. VeGA HWXV 6inbenzínová sekačka s pojezdem. Prémiové dodání AL-KO: naše produkty řady solo by AL-KO jsou dodávány výhradně prostřednictvím našich odborných prodejců. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Velký sběrný koš s ukazatelem stavu naplnění Al-Ko Benzínová rotační sekačka Classic 4. SP - A Plus Benzínové sekačky na trávu koupit teď v OBI! Kvalitní trávník nevyžaduje drahou ani složitou sekačku, ale především pravidelnou péči. Centrální nastavení výšky sečení.


Díky systému SensorCut seká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky